24 grudnia 2020kaduceusz666 pisze: Jak kręcicie blanty z haszem, żeby się cały spalił? Zawsze robi mi się marchewa i mam wrażenie, że # się marnuje
Na lewą rękę sypiesz susz i na to grudke haszu i następnie podgrzewasz zapalniczką hasz. Kiedy hasz się rozpuści i zaleje susz to wtedy zaczynasz rolować to co masz w ręce i do bibulki. Świetnie się to pali.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
A szkoda tak czy inaczej jeśli ktoś chce kupić hash i nie być oszukany to polecam kupić testy na zawartość THC.
24 grudnia 2020kaduceusz666 pisze: Jak kręcicie blanty z haszem, żeby się cały spalił? Zawsze robi mi się marchewa i mam wrażenie, że # się marnuje
Rob z niego takie fajne, długie nitki. Powinno się wszystko ładnie spalić. Lub podgrzej # i wymieszaj z tytoniem, zrobi ci się taka fajna "Papka"
Powód: scalam
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.