Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 304 / 19 / 0
Psychiatra Przepisał mi pregabaline (75mg) oraz duloksetynę (60mg)
Przez pierwszy tydz mam brać po 1 tabletce rano a później brać dwie tabletki pregabaliny (rano i wieczorem)
Pregabalina ma ponoć działanie rekreacyjne i chciałbym jednorazowo tego doświadczyć. Ludzie coś pisali żeby do nosa wciągnąć, niektórzy tego biorą bardzo duże dawki liczone w gramach a ja zaczynam od 75mg. Warto taką jedną tabletkę wciągnąć? Dziś wziąłem rano jedna tabletkę ale potem jeszcze z 2 mg alpry i czuje totalne zobojętnienie i chwieje się jak bym wypił z 3 piwa ale myśle trzeźwo.

/W 600-stronnicowym wątku znajduje się już odpowiedź na to pytanie/Bierz 300mg, ja ładuję post do śmietnika ~misspill
  • 3901 / 563 / 0
wez 225 maks 300
to czego doswiadczyles to wlasnie ta "faza"
czyli jestes pijany, a jednoczesnie trzezwy :extasy: zamotanie i czasem jak sie polozysz to ciepelko troche jak przy opio. najfajniejszy efekt, ale u mnie np. to rzadko wystepuje

ja wlasnie wzialem 200mg

jest nawet fajnie
zostalo mi tylko 450mg na odstawke, mam nadzieje, ze wystarczy na 2 dni..
  • 1223 / 487 / 0
@StanislawZoneLol nie musisz wciągać nosem, nie każdy to lubi, jak chcesz żeby zadziałała szybciej to otwórz kapsułkę i połknij otwartą popij wodą.
  • 304 / 19 / 0
Miałem wziąć 200 ale mi się cos w obliczeniach pomyliło i wziąłem 6 tabletek 450mg na w miarę pusty żołądek wiec mogą się różne cuda stać. Reszte będę stosował już ścisłe według zaleceń lekarza, trzeba się ogarnąć z tymi narkotykami w końcu i wyjść na prostą.
Dobrze ze biorę jeszcze snri bo by mnie do dxm ciągło.
  • 554 / 138 / 0
19 grudnia 2020StanislawZoneLol pisze:
Reszte będę stosował już ścisłe według zaleceń lekarza, trzeba się ogarnąć z tymi narkotykami w końcu i wyjść na prostą.
Uwielbiam takie opisy, które mówią o wychodzeniu na prostą, ale dziś zjedziemy troszkę w bok :tabletki: :tabletki: :tabletki:
  • 167 / 72 / 0
No właśnie, po co się tak oszukiwać? Jakby nie można było po prostu od razu założyć, że chce się połączyć przyjemne z pożytecznym? %-D
"To nie była żadna dzikość serca, jadę stopem, bo nie mam na helikopter, bo nie wynaleziono, kurwa, teleportacji,
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
  • 3244 / 553 / 0
Zszedlem do dawki poniżej 1g i zniknął brainfogg i problemy związane z pregabalina. Docelowo zostanę albo na 600mg albo 300-450mg. Zobaczymy.
Pregabalina jest zbyt dobra żeby z niej zrezygnować. Jedynie jeśli zejdę w przyszłości z paroxetyny to wtedy można pomyśleć ale na czas leczenia chce ją dalej używac.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 62 / 7 / 0
Czy pregaba w niskiej dawce (75mg) działa dysocjacyjnie? Mam poryty ceban na tym punkcie i pomimo jej przeciwlękowego działania jakbym poczuł nawet w małym stopniu uczucie podobne do psychodelików to bym sie nieźle porył
  • 3901 / 563 / 0
Tez was czasem tak boli glowa?

Wzialem prege polozylem sie puscilem muzyczke i poczulem jakbym mial na sobie kocyk %-D usnalem, ale pobudka 5 rano z okropnym bolem glowy jak na potężnym kacu. do tego odczuwalny skręt. wiec dorzucilem prege. 25h temu bralem kode.

psychicznie jest spoko - prakycznie zero potrzeby brania
fizycznie tak sobie , zimno dreszcze nogi latają. ale do wytrzymania, duzo lzej niz przy typowym skrecie.

plan jest taki, zeby wytrzymac chociaz te 3 dni i sie odtruc.
  • 1299 / 259 / 0
Z jakiej dawki schodzisz?
ODPOWIEDZ
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.