Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
365
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
333
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
13%
Nie, nie dziala.
195
19%

Liczba głosów: 1022

ODPOWIEDZ
  • 296 / 35 / 0
@Elendil89 Wal sertralina od razu 200mg, powyżej 100 mocny efekt przeciwlękowy. I atakuj chłopie bo się zbierasz do tej sertralina już długo widzę... Zdrowia!
  • 1223 / 487 / 0
19 grudnia 2020AnonimowyWI pisze:
@igla83 Ja byku od jutra jednak schodze od razu na 50mg, okazało się przed chwilą ze mam koronawirusa więc przez 10dni nie będę musiał nosa wychylac z chaty, jak cos to na kwadracie będę zdychal ale zdam Cj relacje co i jak
Dzięki, zdrowia życzę, przede wszystkim.
  • 963 / 17 / 0
Mam pytanie czy jest jakaś możliwość powstrzymania ziewania
  • 1223 / 487 / 0
@pauleta1987 nie ma :ziew: :ziew: :ziew:
  • 296 / 35 / 0
@pauleta1987 Tak, przysiady pomagają
  • 963 / 17 / 0
Zastanawiam się czy warto brać busporin w dawce do sertralina 150mg as by działał przeciwlekowo
  • 296 / 35 / 0
Jak posiedzisz chociaż raz na jednym leku na jeden dawce 3miesiace to nie będziesz potrzebowała żadnego dodatku, tym bardziej jeśli chodzi o dawkę 150mg przy sertralinie.
Wytrzymasz @pauleta1987 ??
  • 963 / 17 / 0
Wytrzymam już 2miesiace i dam radę jestem na dawce 150mg dopiero tydzień ile czasu muszę brać ta dawkę aby ruszyla narazie mam skutki uboczne busporin lekarz przepisał mi dawce 10mg na leki bo mi się nasilily
  • 43 / 1 / 0
Mięsiąc na sertralinie. Uboków mniej niż po citalopramie, ale walić idzie tylko co 3 dzień, spać bez benzo nie mogę, przynajmniej lęki zaleczyło w sumie od pierwszego dnia.
  • 296 / 35 / 0
@pauleta1987 to musisz wytrzymac teraz dwa miesiące minimum na dawce 150mg bez zmieniania. Ok? I będzie Git. Zaufaj.

Ja mam pytanie do Was, bo nigdzie nie ma podobnego przypadku. Zmieniam sertralina na coaxil, mam schodzić stopniowo z sertralina czy mogę zimnego indyka zajebac tak jakbym zmienial ssri na ssri

2020 gru 22, 12:38 / scalono - surv

@Wildkid ja spać na sertralinie nie mogłem przez rok, do zeszłego tygodnia. Wybitnie jebala mi sen i codziennie musiałem coś brać żeby zasnąć, a i tak wątpliwej jakości był ten sen. Mam nadzieję, ze Tobie minie z czasem! Pozdro
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.