Jednak w ciagu dnia jestem mega pobudzony, nakręcony, mam duzo energii w sobie ale niekoniecznie tej dobrej, niektóre osoby myślą, zapodałem coś do noska, że jestem tak nadpobudliwy a ja jestem antynarkotykowy.
Po kawie ( która rzadko pije ) lub chwili mocnego stresu, czasami jakoś nienaturalnie za bardzo się podnosi ciśnienie, nie mierzyłem dokładnie, ale tak odczuwam jakby to było aż niebezpieczne.
Czy to wina działanie leku na noradrealine?
Gdzieś z tyłu głowy masz juz zakodowane że stres i kawa wywołałay takie odczucia i teraz to bedzie wracać za każdem razem przy tych sytuacjach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.