Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam, wpadła mi w ręce paczka Targin z 40mg oksykodonu i 20mg naloksonu. Mam ich 60 tabletek, duże opakowanie. Podkreślam że nie mam żadnej tolerancjy na morfine i oksykodon. Czy będzie jakieś działanie euforyczne po tym czy ten nalokson to poprostu zniweluje. Czytałem tutaj trochę, jedni mówią że na nich działa inni mówią że nie ma żadnego efektu, powiedzcie mi jak to jest. Ewentualnie jest jakaś metoda żeby oddzielić nalokson od tego?
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2020 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawiono brzmienie tematu
  • 579 / 130 / 0
Jeśli zamierzasz przyjąć to doustnie, nalokson nic zepsuje. To zabezpieczenie przed podaniem dożylnym. Mnie bez tolerancji ładnie zrobiło 10mg oksykodonu. Nie bierz całej tabletki naraz jeśli życie Ci miłe.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.