Poprawiłem nazwę tematu /pomasujplecki
Jako tako czyste MDMA nie działa na tyle stymulująco, żeby miało być bezpośrednio induktorem schiz, odpowiadają za to głównie puste stymulanty i przeoranie organizmu.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
10 sierpnia 2017pomasujplecki pisze: Zdarzały się przypadki, że MDMA na tyle wypłukało człowieka z makroelementów potrzebnych do zdrowego funkcjonowania, że pojawiały się potem lęki o to czy nic nie zostało uszkodzone. Trzeba zadbać o suplementacje i nawodnienie się w trakcie seansu i pozwolić się potem zregenerować.
Jako tako czyste MDMA nie działa na tyle stymulująco, żeby miało być bezpośrednio induktorem schiz, odpowiadają za to głównie puste stymulanty i przeoranie organizmu.
Myślę, że nie potrzebnie mixowałeś z ziołem. I też fakt, możliwe że jakieś wypełniacze miałeś.
ecstasy jest na tyle dobrym drugiem, że warto jechać po niego do holandii niż kminić od sebów na ulicy.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
10 sierpnia 2017pomasujplecki pisze: No z punktu widzenia predyspozycji każda zmiana stanu świadomości może być przyczyną znerwicowania, ale żeby najsłodsze MDMA? :'(
Myślę, że nie potrzebnie mixowałeś z ziołem. I też fakt, możliwe że jakieś wypełniacze miałeś.
ecstasy jest na tyle dobrym drugiem, że warto jechać po niego do holandii niż kminić od sebów na ulicy.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.