Zejscie z dawek i nie ma tragedii, przy benzo to lajtowa zabawka. I każdy to co lubi - mi sie "faza" baklo podoba, nie ćpam tylko wyciskam z 50mg maxa (75mg to już lekka euforia ale pewnie słabnie), za to faza na predze w ogóle mi nie podchodzi i nie jesr to co opisujecie - tylko ujebanie z tępotą i brakiem skupienia.
Niebawem zdam raport z dłuższego ciagu (wyrzucenie resztki benzo i mirty z menu) i potem opisze zejscie bez podpórek. Dawka docelowa 75mg ale powalcze na 50mg ile sie da.
Doczytałem też na temat ćwiczeń i ludzie sobie chwalą. Efekt rozluźnienia mięśni wrecz pożądany po wysiłku. Przed gym jedziemy na 25mg a reszte baklo wrzucamy później. Ludzie maja dobre efekty gdyż podobno upreguluje hormon wzrostu. Te rozluźnienie też to kwestia tolerancji - @wnc1964 ćwiczył 20 lat na 4mg klona, czasem nawet na 6mg i nie zrobił sobie kuku. Gdybym poznał baklo wcześniej niż benzo to bym sie w nie nie wjebał. Choć nie narzekam - benzo pomogło kiedy było potrzebne, obadamy co zrobi bakluś na zjebany musk.
ALE
chciałbym to w końcu odstawić, mam dostęp do wszelakich leków, jakieś pomysły, żeby lajtowo zejść z tego? Pracuję codziennie i nie chciałbym żeby dopadła mnie konkretna zwała. Benzo brane garsciami udało mi się odstawić cold turkey, to bylo hmm mocarne przeżycie, ale teraz przez baclo nie mogę miesiąc przeleżeć w łóżku :/
Naprawdę proszę o jakieś konkretne rady, bo czuje że grubo się wjebałem.
09 grudnia 2020o3a pisze: jak sie komponuje baklo z mirtazapina/mianseryna wie ktos??![]()
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
21 grudnia 2020latajacaowca pisze: Potrzebuje chyba jakiejś pomocy. Biorę baclo codziennie od 2 lat w dawce 50mg, raz na miesiac 75mg. Najlepsze jest to że tolerka mi na to nie rośnie. Ostatnio nawet łączyłem z pregabaliną, efekt wyśmienity.
ALE
chciałbym to w końcu odstawić, mam dostęp do wszelakich leków, jakieś pomysły, żeby lajtowo zejść z tego? Pracuję codziennie i nie chciałbym żeby dopadła mnie konkretna zwała. Benzo brane garsciami udało mi się odstawić cold turkey, to bylo hmm mocarne przeżycie, ale teraz przez baclo nie mogę miesiąc przeleżeć w łóżku :/
Naprawdę proszę o jakieś konkretne rady, bo czuje że grubo się wjebałem.
2.Najlepszą metodą jest powolne schodzenie ,możesz obcinać tygodniowo 10mg .Po 3 tygodniach masz już 20mg dziennie
4.Teraz tniesz 5 mg tygodniowo lub co 4 dzień (jak wolisz szybciej )
Metoda zajmuje trochę czasu ale jest niemal bez bolesna ,jasne możesz ciąć szybciej .Np od razu o 25 mg w pierwszym tygodniu,ustabilizować się na tych 25 mg na dzień i wtedy dalej ciąć o 5 mg co 4 dni .
Powodzenia .
Jeżeli nie bierzesz benzo codziennie/regularnie, nie masz zupełnie żadnych powodów do obaw, że się uzależnisz
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.