Szczególny dział, poświęcony wyczerpującym opracowaniom danych kwestii.
ODPOWIEDZ
  • 505 / 91 / 0
Ja to robiłem na palniku gazowym :D
We własnym domu :D
  • 967 / 242 / 0
Na samym początku pozwalałem sobie ostatnią część procesu czyli odparowywanie resztek alkoholu robić w kąpieli wodnej na palniku gazowym.
Obejrzyj ten filmik.
https://www.youtube.com/watch?v=z58FiH8 ... verified=1

Chłopina robi RSO , ale equipment is equipment ;)
Ja korzystam z podobnego oprzyrządowania.
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.