Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
03 grudnia 2020KaczkaSD pisze: to zawsze mam typowe efekty przedawkowania amfetaminy
Przedawkowałem 3 razy wiem co mówię
04 grudnia 2020lucidlle pisze: @KaczkaSD nie rób dłuższych przerw między ścieżkami. małe dawki ale często to klucz do sukcesu z mojego doświadczenia. u mnie regularność dawkowania jest dużo ważniejsza przy wielodniach niż ilość fety.
Jak coś chętnie popisze z kimś w knajpie pod zarwana nocą czy jak to tam się teraz nazywa.
nawet 3-4 dnia wystarczy poprawic co 6-8h.... pracuje 8h i nie zawsze moge poprawic wiec te 10h tez wytrzymasz jak dobrze dorzuciles do pieca
05 grudnia 2020Bejocik pisze: Czy na zjazd po Ance rzeczywiscie najlepsza jest witamina C i Magne B6?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
05 grudnia 2020Bejocik pisze: Czy na zjazd po Ance rzeczywiscie najlepsza jest witamina C i Magne B6?
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
03 grudnia 2020KaczkaSD pisze: Weźcie proszę pod uwagę, że jak i w pierwszą nockę czuje efekty działania amfetaminy, jak i kiedy próbuję walnąć drugą "na siłę" to zawsze mam typowe efekty przedawkowania amfetaminy, choćbym nie wiadomo jakie miał źródło ;/
Jednak gdy w moje ręce trafi legitny materiał to zrobienie nawet kilku nocy to sama przyjemność, i po każdej małej zyskuje się nowa energię na dzialanie
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.