Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 280 / 14 / 0
08 maja 2020AnnaS pisze:
Geranium jest prawie nie podrabiane to po pierwsze jeśli brałeś kiedyś DMAA od razu będziesz czuł ta noradrenaline.
Nie można tego pomylić, zakazany w sporcie zawodowym nie amatorskim.
W USA nielegal?
  • 104 / 18 / 0
Ja również polecam sobie darować.
Podchodziłem ze 3 razy.
Nie czuję specjalnego pobudzenia (60 mg), lekki ścisk w głowie, raczej chęć do robienia wszystkiego innego niż praca. Lekki ścisk na żuchwie, suchość ust. Ot pierdoły wszystko.
Mistrzu! Jak osiągnąć szczęście?
Nigdy nie spieraj się z ignorantami.
Ależ Mistrzu! Nie mogę się z Tobą zgodzić!
Masz rację!!
  • 79 / 3 / 0
Dostałam na test pewien suplement, w składzie ma „research grade pelargonium” jako substancje aktywną, plus jakieś wypełniacze. Nie wiem czy udało mi się dobrze przetłumaczyć, ale trafiłam na ten wątek. Tabletki mają hamować apetyt i działać pobudzająco. Nie wiem czy mogę wstawić zdjęcie albo podać nazwę, więc wolę tego nie robić, natomiast gdyby ktoś miał jakąś wiedzę na temat tego preparatu to poproszę

edit/ tabsy po 200mg
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.