Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
I nie, na baklo to i za wczesnie i moze nie pomoc a mix jest rozkoszny.
/Oczywistym jest, że alkohol pity do pregabaliny znacznie wzmacnia fazę alko, coraz silniejszy efekt depresyjny i to jest fakt niezbity! Proszę zachować umiar, to nie picie jak do benzo ale zawsze gorzej upadla. Weterani zostają rozwaleni na stolikach, o to chodzi? ~
ja tera jednym okiem piszę, klon, wino, gandka i melatonin jak Gelato. Zdrówko!
Na jedno pomaga na drugie szkodzi...
Staje się coraz popularniejszy, są tańsze generyki, faza się podoba i pochłania w swoje sidła.
Obecnie testuję wpływ substancji na sposób myślenia i efektywność w pracy umysłowej. Jak na razie widzę spadek efektywności przy dawkach od 300mg. Trzeba będzie chyba zejść do poziomu zapisanego przez lekarza, czyli 75mg rano i tyle samo wieczorem.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Prega jest wspaniała, ale mam wrażenie, że zabiera mnie do takiego świata, w którym może być później nieciekawie.
P.S. Dziś zjadłem 725mg, co jeszcze tydzień temu wydawało mi się dawką przerażającą
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.