02 kwietnia 2020kuchwale pisze: dwa dni podbijam kode hydro plus aco i koda zaczyna działać dopiero po 1h, a zwykle czuje pierwsze grzanie po 15min.
o co chodzi? w żołądku mam odczucie ciężkości, jakby koda chciała wejść ale miała zamknięte drzwi.
wtf? dodam że miałem przerwę 10 dni w psychiatryku, 1 raz walnalem 300mg plus 75mg hydro i było pieknje,
dzień drugi 390mg plus 60mg aco plus 100mg hydro i działało słabiej i laddowalo się w chuj długo. wczoraj 390 mg 45mg aco i 100mg hydro i to samo - słabiej niż pierwszy raz. o co kaman
dzięki za odpowiedź xD
btw koda plus aco to dla mnie najlepsze obecnie połączenie, nie ma lepszego dla ludzi bez dostępu fo benzo
email: 853156@protonmail.com
Bo jak acodin to na wenla możesz dostać zs.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Duze prawdopodowienstwo jest ZS?
Edit: Drugi listek zostawie do podbijania kodeiny, bo słyszałem że pomaga. Tylko jaką dawką podbić i ile wcześniej zarzucić acodin? 75mg do podbicia chyba styknie.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.