27 marca 2020SRTN pisze:Nie.27 marca 2020fraktal123 pisze: A czy są jakieś suplementy które pomogły by mi przywrócić gospodarkę dopaminową szybciej do równowagi?
To tego 9mbc działa tak że nie masz ochoty na fap, większą przyjemność będziesz czerpał z przeczytana czegoś lub popisana z jakaś dziewuchą.
Bardzo dobry filmik ShadySharkiego o no fapie.
tytuł : Duch Jezebel, duchowa wojna o nasze dusze. Niefap.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
25 października 2020Dodelijke pisze: Polecam poczytać na temat 9mbc, środek regeneruje zniszczoną gospodarkę dopaminową.
Chcę wrócić do nofapu jednocześnie ograniczając niepotrzebne źródła dopaminy - wszelkie używki i chipsy.
Plan jest taki, żeby sobie dostarczać wielu wyzwań intelektualnych, ale na razie mam już zbyt wyjałowiony układ.
Edit: ok, znalazłem wątek substancji, ale nie ma tam informacji o nofapie.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Popularniejsza niż heroina. Brytyjskie nastolatki ofiarami upodobania do ketaminy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.