Przy okazji skoro ktoś odkopał temat to zapytam, czy młoda,mała daturka która jeszcze ani kwiatków ani nasion nie ma jednie spore liście zawiera już jakąś tam ilość alkaloidów?
IMO i tak, najlepiej przeprowadzić ekstrakcję alkaloidów i wtedy je dokładnie odmierzyć. Gdybym miał zażywać to właśnie tak bym zrobił, w innym przypadku jest to zbyt nieprzewidywalne.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Daj sobie spokój, żarłem benzydaminę i uważam, że to syf, ale na pewno jest mniej ryzykowna od bielunia. Jak już musisz coś takiego brać, to atropinę odradzam. Krzywdę sobie zrobisz, dawkowanie nie istnieje. benzydamina też dobrze wypierdala, możesz z DXM połączyć, mocne haluny i pizda fest, nie polecam wychodzić z domu.
@Adm
Alkaloidy tropanowe wykazują działanie parasympatykolityczne, może jeszcze kreskę fety na sen?
@pawoleh666
Najlepsza rzecz jaką możesz wyciągnąć z tripa po bieluniu to zero uszczerbków na zdrowiu. Delirianty uczą tylko tego, by ich nie brać.
Zjedz grzyby, kwasa, czy załatw jakieś przyjemne tryptaminy, a jak chcesz mega pizdy to tryptaminka IV lub DMT/aya. Wolę srogiego bad tripa jak za dużo do szprycy prochu wrzuciłem po mefie, niż wpierdalać syf typu bieluń
@Atropolamine Przeciez taka ekstrakcja to sama przyjemność:)
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
W sumie ciekawy jestem działania wyizolowanej atropiny, skopolaminy i tej hujoscaminy, ale żadnego trip raportu nie mogę znaleźć.
Może wysoka szkodliwości bielunia wynika z potężnej synergii, ale działanie na organy jednak budzi moje obawy.
25 czerwca 2020Satif pisze: @Atropolamine
Daj sobie spokój, żarłem benzydaminę i uważam, że to syf, ale na pewno jest mniej ryzykowna od bielunia. Jak już musisz coś takiego brać, to atropinę odradzam. Krzywdę sobie zrobisz, dawkowanie nie istnieje. benzydamina też dobrze wypierdala, możesz z DXM połączyć, mocne haluny i pizda fest, nie polecam wychodzić z domu.
Benzydamine żarłem nie raz, bxm też był grany
25 czerwca 2020Satif pisze: @pawoleh666 Edytowałem post, przeczytaj.
W sumie ciekawy jestem działania wyizolowanej atropiny, skopolaminy i tej hujoscaminy, ale żadnego trip raportu nie mogę znaleźć.
Może wysoka szkodliwości bielunia wynika z potężnej synergii, ale działanie na organy jednak budzi moje obawy.
Czuję ogromny strach i respekt.
Naczytałam się o bad tripach, nawet próbowałam sobie wyobrazić stany po tym... do tego kilku znajomych kiedyś jadło i nie chcą już nigdy do tego wracać.
To chyba obok bromoważki najniebezpieczniejsza "używka".
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.