Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 9449 / 1850 / 2
01 listopada 2020papiereklakmusowy pisze:
Kombinujecie
Zauważyłeś, że temat odnosi sie tez do ziół ?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3245 / 618 / 0
to nie jest komentarz w Twoją stronę bo dużo osób ma podobną opinię, ale prawda leży po środku, większość, przynajmniej te które ja używam nie są psychoaktywne tylko wpływają na nastrój i samopoczucie, np przez obniżenie ciśnienia, i ta cała faza to szereg czynników typu uzupełnienie brakującej witaminy czy istotnego minerału, i nie jest to nowe ćpanie, ale nie można też zaprzeczyć że wogóle nie działa. Wątki na temat niektórych popularnych związków mikro makro mają dziesiątki postów i setki wyświetleń i jakoś nie ma tam bojkotu każdego elementu suplementacyjnego. Mój organizm to mój skład chemiczny i składowa wielu rzeczy typu odżywianie się i ogólny tryb życia, i nie można stosować stu procentowych prawideł i zasad że to działa a tamto nie.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / 4 / 0
01 listopada 2020papiereklakmusowy pisze:
Kombinujecie wiekszosc supli to atak na kieszeń konsumenta, dobra zbilanswoana dieta załatwia temat.
Ale ryby mają nanoplastki i rtęć i ołów ;/ To lepiej łyknąć tą wit omega3 i zjeść rybę raz w tygodniu maks
  • 74 / 4 / 0
15 czerwca 2020ZX pisze:
suple to tylko renomowanych producentow, nie tylko, ze maja to co deklarowane, to jeszcze sa prawidlowo wyprodukowane i maja moc
No, renomowany animal catz w składzie ma magnez w formie tlenku xD Za taką kasę oni ładują tlenek? Ja rozumiem Polska, blumag jedyny, gdy chodziłem do szkoły to kupiłem ten syf bo mi powieka latała, stres, i ogólnie syf pamięć koncentracja. Zeżarłem całe pudełko i bydlaki sprawiły, że przesałem wierzyć w witaminki, dopiero długo póżniej, gdy zacząłem się interesować suplami w necie okazało się, że ten blumag jedyny miał największą dawkę magnezu na rynku 375 mg ale w postaci tlenku, który przyswaja się w ~4%. Do dzisiaj to gówno sprzedają 8 zł w necie!
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.