Mam pytanie bo uslyszalem ,ze oddtrucie od benzo i opiatow to bezsensowny pomysł a ja biorę tylko 5 mg. rolek dziennie. Czy dam rade odstawiac razem z opio
Edit.
Czy w Suchym Jarze jest rzeczywiscie taka chujnia ? bo kiedys bylo fajnie
02 stycznia 2021Demis pisze: Jak z ośrodkiem detoksykacyjnym w Świeciu? Jakie warunki, jak to wygląda? Jestem wjebany w benzo i w pregabaline.
A ja byłem tam kilka razy warunki zajebiste obstawa lekowa dobra
Syrop i klony dostajesz w dużej dawce na start (zależy od tego co powiesz ile ladowales dziennie) ordynator bardzo przyjaźnie nastawiony jesli chcesz coś np na spanie czy wyciszenie to nie ma problemu i jest hydroksyzyna doraznie bez zlecenia jak chcesz coś awaryjnie
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.