12 października 2020CzterolistnyJosh pisze: Czy Baclofen brany w dawkach 25-100 mg przez 3 tygodnie może wywołać efekty odstawienne? Chodzi mi o te kończyonowe, jakieś mieśniowe itd bo o psychiczne mam obstawe lekową.
Ale żeby nie spaść z deszczu pod rynnę itp itd unikamy ciagow, chyba ze schodzimy z benzo i mamy nielimitowany dostep. Sa ancymonki co benzo zastapia baklo z marszu ale trzeba wystartowac z odpowiednio wyzszej dawki.
Leki jakie mam to diazepam, zolpidem, bromazeopam, klonazepam, pregabalina i jeszcze cały słoik baklo 25 ale chce z tym bezpiecznie skonczyc, je bardzo ciezko sie dzieli i to jest lipa, trzeba dobry ostry noz miec i precyzje zeby dobrze przeciez na pol zeby mniej wiecej te 12 bylo. czyli jak mam to teraz schodzic z tego>? W weekendy na jakies wypady biore wiecej, tak 75 i do tego 300-600 pregi i dobra sieka jest ale tak to nie chce juz tego brać, jestem w ciągu, proszę o podpowiedź jak z tego zejsć.
Taka zasada.
"Rutyna to rzecz zgubna "
W przeszłości został mi przepisany Trampek i Mydocalm na ból pleców, więc można powiedzieć, że jakieś zaplecze chorobowe miałem (Też ściemnione ale chuj tam xD). Powiedziałem, że nie byłem zadowolony z działania tych leków, a do puli objawów dodałem silne i nawracające napięcie karku, szyi i ramion. Powiedziałem, że otrzymałem od członka rodziny z podobnymi objawami Baklofen i byłem zadowolony z działania, bez skutków ubocznych. Nie pykło, lol
@DexPL wiesz może, czy lekarze mają wgląd w to, czy wykupiłem receptę? Otrzymałem zamiast tego Tiocolis i poinstruowano, że jak on nie pomoże to przepiszą Baklofen. Po ilu dniach mogę się do nich zwrócić ponownie? Generalnie mnie nie interesuje nawet rekreacyjne stosowanie, potrzebuję tego do bezbolesnego zejścia z GBL'a
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
z rana 50 + 50 teraz sniffem, mam wrażenie ze zaczyna napędzać cały orgamizm, teraz dorzucone jeszcze 300pregaby, ale nie oczekuje wyższych lotów
Ponawiam pytania. Jak szybko się zgłosić ponownie i co powiedzieć o tym Tiocolisie? Bo w zasadzie już chyba tylko tyle dzieli mnie od baklo
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.