poniżej załączam zdjęcie. mają jeszcze stary, Polfofski design opakowania, bez plomby. w środku dwa listki, małe, zielone drażetki.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
pozdrawiam.
jak mówiłem - jak przetestuję, to napiszę.
with regards, przodownik
widzę, że niewielu miało do czynienia z Elenium. jestem dumny, że mogłem wnieść coś od siebie w tym temacie.
na jedną dawkę brałem 20-30 mg, czyli dwie lub trzy drażetki. łącznie wziąłem w ten dzień chyba 60-80 mg. co miałem przetestować, to przetestowałem. resztę sobie zostawiam na pamiątkę. normalnie stosuję inne leki z tej grupy, ale chlordiazepoksyd był miłą odskocznią. mimo sporego doświadczenia z tą grupą leków odczułem pełne spektrum jego działania.
with regards, przodownik
produkują to nadal, ale opakowanie ma jeszcze stary styl wykonania. przypomina designem te stare, kwadratowe. zdziwiłem się, bo było naprawdę małe. teraz jak wiadomo Polfa robi wszystkie leki CNS na wzór klona, czyli duże, podłużne opakowanie z nieco zmienionym stylem wykonania oraz posiadające plombę zabezpieczającą.
with regards, przodownik
poniżej załączam fotkę zapasu. odbierając lek z apteki zdziwiłem się, bo tym razem wersja 25 mg jest w nowym opakowaniu, czyli tym podłużnym, co teraz Polfa robi z plombami. póki co ich nie otwieram, bo mam napoczętą paczkę 10 mg.
with regards, przodownik
po prostu byłem ciekaw działania chlordiazepoksydu i chciałem go spróbować. nie tylko spróbowałem, a nawet mi się spodobał profil jego działania. wszystko tu dokładnie opisałem. myślę, że jestem teraz jedyną osobą na forum, która to bierze, bo we wątku nikt się nie udziela. wiem, że trochę osób to jednak brało.
with regards, przodownik
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.