5-MeO-MiPT był jedną z najbardziej spektakularnych substancji jakie brałem i mimo dosyć wrogiego nastawienia do mnie (czułem takie gadzie/smocze wajby, ale słuchałem też podbijającej to muzyki) uwielbiałem ją za niesamowite wizuale, euforię no i to libido!
Dziewczyny były dla mnie tak pociągające, że musiałem się powstrzymać, żeby nie podrywać przypadkowych obcych kobiet (nie odmówiłbym sobie, gdyby nie dość gruba psychodela jaka temu towarzyszyła). Tak czy siak były dla mnie niezwykle zmysłowe.
Sorki za lekki offtop, ale jestem bardzo ciekaw tej substancji, chętnie wypróbuję ją też w łóżku z moją blondyneczką
Prawdę mówiąc sądzę, że niezbyt intensywne efekty, które opisywali niektórzy brały się z tego, że vendor rozrabiał substancję z wypełniaczem. Ciężko mi uwierzyć, że coś tak blisko strukturalnie 5-m-m może być słabe, bo 25 mg ww. fundowało mi taką zupę wizuali, że nie widziałem nic poza nią
scalono - łysy
śr gru 02, 2020 10:45 pm
Foxy jest znacznie bardziej sympatyczną z sióstr, choć na pewno nie tak urodziwą jak Miss Mipt.
Nie była też tak intensywnie uwodzicielska jak jej niegrzeczna siostra, choć miała w sobie nienachalny element flirtu.
Fajna substancja do w miarę lekkiego (w moim przypadku 20mg), pozytywnego i celebracyjnego tripa, choć na początku przez dłuższy czas trzeba łapać dystans, gdy zacznie stymulować psychikę, nie dać się "zagnać" w pogoni za wygodniejszym miejscem, które ostatecznie zawsze ma być tym kolejnym (typowy Mipt).
Wizualne nie były tak intensywne, jak bym podejrzewał po kuzynce przewizualnej Mipci, ale nie było też mrocznych motywów, które w przypadku tej drugiej były wręcz dominujące.
Podsumowując: na intensywny, niezapomniany seks zaprosiłbym Mipt, ale w codziennym związku wolałbym być z Dipsy :D
Mnie się podoba bardziej foxy, jest grzeczną dziewczynką, taka szara myszka, cicha woda, ale jak się rozkręci jest wyjebiście.
Moxy wyrywa i otwiera bez openera, foxy możesz wyrwać i mieć właściwe podejście, nie możesz zwracać uwagi na problemy ze słuchem.
Jak Jenna Jameson i Lucy z Rancza.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.