Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Dlaczego ćpanie jest zajebiste?
Daje przewagę nad innymi pionkami
44
7%
Mogę nie spać, nie jeść, nie srać, na zawołanie
44
7%
Z zamkniętej w sobie osoby staje się duszą towarzystwa
67
10%
Koi mą duszę i łechce ego
81
12%
Uwielbiam euforyczne stany
116
17%
Fajnie jest podkręcić śrubki i otworzyć umysł
92
14%
Gastro faza i czilałcik potem kimam jak zabity
37
5%
Co Ci będę tłumaczył, sam wiesz ; )
91
14%
Jebać detoxy
34
5%
Chyba źle trafiłem, nie biorę narkotyków.
15
2%
Hypperreal uber ales
52
8%

Liczba głosów: 673

ODPOWIEDZ
  • 1664 / 301 / 0
@Demis czyli ten odwyk to ma być taka szopka do odstawienia przed rodzinką i dziewczyną by dali ci spokój, a ty mógłbyś wtedy ćpać w pokoju? Zaprawdę, postawa godna [h]yperrealowicza %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1223 / 487 / 0
29 września 2020Demis pisze:
No ja też powoli dochodzę do wniosku, że na chuj mi odwyk. Bardziej zmusza mnie do niego rodzina i dziewczyna, niż ja sam chcę. Jestem sobą i chcę ćpać.
to daj sobie spokój z odwykiem i nie zawracaj dupy,ćpaj dalej ile wlezie %-D :zombie:
  • 1941 / 194 / 0
01 października 2020Teabadger pisze:
@Demis czyli ten odwyk to ma być taka szopka do odstawienia przed rodzinką i dziewczyną by dali ci spokój, a ty mógłbyś wtedy ćpać w pokoju? Zaprawdę, postawa godna [h]yperrealowicza %-D
Dokładnie o to chodzi!!! Przecież się nie wycofam, bo bym zraził do siebie wszystkich. A tak ich oszukam. Szczerze mówiąc, to nawet mi to przyjemność sprawia, taki jestem okropny %-D do czasu odwyku będę napierdalał pregabaline bo nie wyjdzie na testach, a potem z 2 tygodnie i wracam na stare śmieci %-D pół roku jeszcze zastrzyk będę przyjmował, bo tak lekarz powiedział, a potem wziuuuuum Sajko, Stimy, Opio, Benzo, Pregaba, Ketony, Piguły, wszystko!!! %-D %-D %-D
Take DXM and Be Happy
  • 1664 / 301 / 0
Że aż tak? %-D Ja zrobiłem specjalizację z opio, benzo, dysocjantów i psychodelików. I niech tak zostanie. Jeszcze doktorat z pregabaliniarstwa w drodze.
Ostatnio zmieniony 01 października 2020 przez Teabadger, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1941 / 194 / 0
@Teabadger, no jak się bawić to się bawić %-D wiadomo, z hajsem krucho, ale zainteresowania szerokie, to i będzie jakoś i hajs na ćpanie %-D Rodziców trochę szkoda, bo się martwią, ale nie moja wina że są ignorantami i się nie znają.
Już się nie mogę doczekać 900mg pregi :liść: i rozkmin w dyso świecie %-D
Take DXM and Be Happy
  • 1664 / 301 / 0
Mówisz dyso świecie... Dla mnie najlepszy drag na świecie to metoksetamina. Chciałbym jeszcze to przeżyć... Może któraś z obecnie dostępnych arylcykloheksylamin jest w stanie dać mi coś podobnego. Także również nie zamierzam porzucić mego hobby %-D Powodzenia na "detoksie" :korposzczur:
  • 1941 / 194 / 0
Nie powinno się dziękować, żeby się udało, ale ja napiszę: DZIĘKUJĘ!!!

Bo za chuja mi na tym nie zależy %-D

Już mnie ciary przechodzą na myśl o dalszym żywocie ćpuna.
Take DXM and Be Happy
  • 779 / 179 / 0
Tez bralem, biore i brac pewnie bede juz do konca zycia. Wszystko co wpadnie w rece, z wyjatkiem opiatow, jebac opiaty
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 1664 / 301 / 0
Podoba mi się ten temat. Każdy mówi wprost, że będzie napierdalał, w tej formie lub innej, ale będzie. Nie mogę się doczekać wolnej chaty, od razu ruszam na łąki w wiadomym celu :grzybki: Będzie się działo ((( %-D)))
  • 1941 / 194 / 0
Bo w życiu trzeba robić to co się kocha, a nie to co kochają inni %-D
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.