Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 12454 / 2421 / 0
^
Takie atrakcje przy zamkniętych oczach miałem po Super Silver Haze - tylko to jest bardziej Sativa.
A odgłosy metropolii (byłem wtedy w Santiago de Chile) powodowały, że te obrazy jakby z nimi współgrały. Pół nocy się z tym męczyłem : ) Zdecydowanie jest to odmiana na dzień i tylko dla wprawionych w boju.

Nikt Ci nie powie, czy kupiłeś syntetyka, czy mocnego naturala. Musiałbyś tutaj sampla wstawić jakimś sposobem ; )
  • 1229 / 180 / 0
Po dwutygodniowej przerwie od zioła słabiutki temat który wcześniej nie klepał niemal wogole zajechał mnie teraz jak Amnesia Ultra Sort xD Wyciągałem szluga z kieszeni zapominając że właśnie go spaliłem :korposzczur: ledwo dotarłem do pokoju a ja zioma zjechałem i miałem jechać wymieniać ten temat

zjarałem tylko 3 buchy

//pisane jednym okiem //

-beczke piwa w brzuchu trzyma a też ma żone

https://www.youtube.com/watch?v=USXrlbd ... WL&index=3

minuta: 3:25 (kurwa ze 4 razy to sprawdzałem)
-
hahahahaha xD

EDIT: Po jakiejś godzinie dorzuciłem 18 bromka i robi się konkret bomba. I jeszcze te draże kokosowe :mniam: Poszła już trzecia paka. Ale ta ostatnia kiepska, te nietypowe draże kśiężniczka, truskawka-jogurt
  • 473 / 29 / 0
Ale się zjarałem tą medyczną trawą Sativa jedną piątą Grama i faza a jest mocno dużo śmiechu z niczego jak dla mnie towar mocne przynajmniej na pierwszy raz
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 26 / 0
Polecicie mi najbardziej psychodeliczne odmiany dostępne w zwykłych sklepach z nasionami?
  • 758 / 140 / 0
@solventsmellover
LSD od barneys farm, to już taki klasyk ale trudna w uprawie wg mni
  • 63 / 7 / 0
25 września 2020Nerwuseq pisze:
Ale się zjarałem tą medyczną trawą Sativa jedną piątą Grama i faza a jest mocno dużo śmiechu z niczego jak dla mnie towar mocne przynajmniej na pierwszy raz
Która dokładnie tak zadziałała rozweselająco?
  • 473 / 29 / 0
Sativa red No 2 :)
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 7 / 0
Na mnie działała psychodelicznie z gonitwą myśli i mętlikiem w głowie. Zdecydowanie wolę hybrydy z CBD lub indiki.
  • 61 / / 0
Cześć. mam 2 pytania
1 chcę zrobić ekstrakcję abv spirytsusem. Ile czasu powinno czasu to leżec w alkoholu ? słyszałem że THC i reszta przez za pomocą alko szybko opuszcza susz.
2 mam charas (żywicę), w jaki sposób najlepiej to skonsumować ? mam vapcapa ale nie wiem czy się do tego nadaje.
  • 38 / 1 / 0
Jeżeli jest to plastelina to raczej vapcap nie powinien mieć z nią problemów, sam wrzucałem hasz jednak mieszałem go wcześniej z suszem by samego nie wrzucać bo nie wszystko może się zwaporyzować.

Kurde ostatnio zamówiłem greenouta pure z allegro i powiem wam, że tak jak sceptycznie podchodziłem do tego tematu to zrobiło robotę, jak normalny susz. Próbował ktoś albo zagłębiał się bardziej w temat ?
:rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg:
Zablokowany
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.