Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
igla83
post3437794.html#p3437794
Za tę jakże wiele wnoszącą dyskusję. Nie byłeś zresztą jedynym, któremu się "pomyliły" działy. Za to był warn i automatyczny ban na 3 dni.
Dodatkowo administrator @STR88 przedłużył ban do 7 dni z powodu
Powód: „Kolejny ban za warny, przedłużony do 7 dni”
chemikalia-pozostale.html
Powód: „Kolejny ban za warny, przedłużony do 7 dni”
post3437794.html#p3437352
post3437794.html#p3437615
post3437794.html#p3437794
post3437794.html#p3437807
Do spamowania są inne tematy.
24 września 2020igla83 pisze: @surveilled witam,czy według ciebie ten post kwalifikował się do ukarania warnem post3437794.html#p3437794
nikt mi nie przejął konta
mam dickpic wrzucic celem uwierzytelnienia ?
z tego nie da się wytłumaczyć inaczej XD
orajt
jak mam się uwierzytelnić?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.