Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1229 / 181 / 0
kurde nie mówcie tylko o mj bo tęsknie za nią, ale wiem żę ona na mnie czeka. i mam w chuj leków, telemedycyna działą cuda, 4 paki benzo kolejne ogarnalem online :)
  • 1941 / 194 / 0
@adverse, i to sie chwali!!! Mixy góra! Ale że THC nie łączysz z pregabalina to dziwne, ale i tak szanuje.

Chyba znowu dopale :liść: im więcej tego palę i im częściej tym lepiej działa.
Take DXM and Be Happy
  • 380 / 89 / 0
750 pykło z dwie godzinki temu, prega na mnie zabardzo nie działa, jedynie libido wyraźnie wzrosło
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 1941 / 194 / 0
@VladTepes, noo libido wystrzela w kosmos, problem, że nie chce za bardzo stanąć.
Take DXM and Be Happy
  • 380 / 89 / 0
21 września 2020Demis pisze:
@VladTepes, noo libido wystrzela w kosmos, problem, że nie chce za bardzo stanąć.
Wyczówam potencjał w mixach z opio. Przy takiej buprze można ruchać godzinami, ale mało z tego przyjemności, myśle że prega może tu zdziałać cuda :extasy:
  • 1941 / 194 / 0
@VladTepes, jak moja się zczai, że się naćpałem to nici z igraszek xd
Take DXM and Be Happy
  • 2032 / 335 / 0
@VladTepes Ja po predze (dawki rekreacyjne) nie mogę dojść. Słaby pomysł moim zdaniem. Zjaraj się trawą najlepiej nie ma nic lepszego na libido. Jeśli masz lekkie lęki po ziole to 1-2 piwa przed buhcami, kropelki do oczu i gitesik.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 380 / 89 / 0
21 września 2020Kazuy4 pisze:
@VladTepes Ja po predze (dawki rekreacyjne) nie mogę dojść. Słaby pomysł moim zdaniem. Zjaraj się trawą najlepiej nie ma nic lepszego na libido. Jeśli masz lekkie lęki po ziole to 1-2 piwa przed buhcami, kropelki do oczu i gitesik.
Wypaliłem pare kilo baksy i maczan w swoim życiu i już mnie to jakoś nie jara, na libido u mnie najlepsze ketony. Każdy jest inny, w zamyśle z buprą miałem bardzo długie sexy, po tych 750mg pregi teraz to pewnie zlałbym sie po paru minutach %-D
  • 1941 / 194 / 0
Dopaliłem bucha i mnie wyjebało z planszy.
Take DXM and Be Happy
  • 2032 / 335 / 0
To faktycznie każdy organizm inny. Jak jak się najaram trawą idę do okna odpalam szlugę i jak mi stoi to sobie myślę "dobre zioło". Właśnie leci tuba i na :papieros:
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.