Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 56 / 4 / 0
Lepszego tematu nie znalazłem.

Mam problem ogromnej wagi - mam zero wiadomości w skrzynce odbiorczej/nadawczej/każdej, również zero powiadomień.
Jednak ikonka koperty na topbarze wciąż pokazuje "1" - przez co wielokrotnie naćpany szukam wiadomości, która nie istnieje :)

Co teraz?
  • 901 / 11 / 120
Wyczyść ciasteczka i dane witryny, sprawdź ucp.php?i=ucp_notifications&mode=notification_list
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 1982 / 209 / 0
Mam pytanie. Można zmienić maila nie mając dostępu do poprzedniego? Usunąłem go z pewnych powodów i mam teraz nieważny email.
Take DXM and Be Happy
  • 3 / / 0
@ncux z tej strony proszę o przywrócenie konta
Ncux1q
  • / / 0
@unknow proszę o przywrócenie konta ncux
  • 1545 / 1586 / 0
15 września 2020Demis pisze:
Mam pytanie. Można zmienić maila nie mając dostępu do poprzedniego? Usunąłem go z pewnych powodów i mam teraz nieważny email.
tak, w ustawieniach profilu.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 619 / 10
15 września 2020Demis pisze:
Tak — w ustawieniach swojego konta, tak jak napisała Ankaaa.

15 września 2020Ntxx pisze:
@ncux z tej strony proszę o przywrócenie konta
16 września 2020Ncux1q pisze:
@unknow proszę o przywrócenie konta ncux
Załatwione.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
rastafaray1
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: rastafaray1 »
hej, dwa lata temu zdezaktywowalem swoje konto o nicku "rastafaray". proszę o aktywację konta. z góry bardzo dziękuje !
  • 2897 / 619 / 10
@rastafaray, gotowe.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1 / 1 / 0
Witam, napisałem jeden post w dziale tematycznym, ale nie mam dostępu do czatu, ślicznie proszę o przyznanie mi tego dostępu.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.