Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1229 / 181 / 0
@szakalcpak zatrzymuje wode ale na ryju na na szczescie nie jestem opuchniety. tak samo z mirtą było, ludzie płakali że są zapuchnięci i ona zatrzymuje wode a u mnie nie było zapuchniętego ryja. Całe szczęście. Ale za to jak pochlam z tydzien ostro to mam ryj 4 razy większy xD jakbym wpierdol dostał. %-D

Kurwa ta pregaba tak osto siada na wzrok że musze kompa mieć prawie pod oczami samymi by cokolwiek widzieć. Lorazepam też lekko siadał mi na wzrok ale to nic w porównaniu z pregabą , no i te lekkie zataczanie się jakby było się pijanym. Ale jak ktoś się przyczepi to można powiedzieć żę to od leku i koniec tematu.
  • 853 / 56 / 0
To musisz 'rekreacyjne' dawki brać. Ja dobieram do benzo, choć cholera kończy mi się i generalnie lekko mi to podbija benzo, tak że po 2,3 h, czuje się po prostu normalnie. Jak testowałem potencjał ćpuński, to cuda robiła z moim organizmem.Kilka wywrotek po tym zaliczyłem, tak więc staram się już nie eksperymentować;)
  • 1229 / 181 / 0
@gbu a jakie dawki rekreacyjnei brałeś? I czy naraz czy w odstępach ?

Ja biore po 150 mg, w różnych formach, najczęściej wsypuje do napoju, czasem łykam po prostu kapse a czasem w nochal.
Od rana już wziąłem 150 mx x 5 chyba czyli to już jest 750 mg , zara biore kolejne 150 bo już nerwy mnie łapią i chyba połówke alpry dorzuce bo dobrze się z nią komponuje. Sprowadziłem pare chujowych pielęgniarek na ziemie a na trzeźwo nie zachowałbym się tak. Ale zrobiłem słusznie bo to jest ich pierdolona praca. Wiekszosc pielegniarek jest ogolnie zajebistych ale niektóre to leniwe, złośliwe kurwy i właśnie sprowadziłem je na ziemie
  • 853 / 56 / 0
Bardzo duże i na raz. Po ostatnim wyczynie gdzie najpierw obijałem się o dom a potem jak wyszedłem z psem, to schodząc z górki, tak mnie rozpędziło że nie byłem w stanie wyhamować i ratowałem się glebą %-D , do tego dowiadując się że ta dawka +1g, jest niebezpieczna dla zdrowia, skończyłem z tym debilizmem. Raz na miesiąc, jak mam, to sobie więcej wezmę, by poczuć to fajne ujebanie(ale już mniej), a tak to by podbijać benzo no i schodzić z niego.
  • 1229 / 181 / 0
Czyli 900 mg nie przekraczać? A naraz ile waliłeś? 300 , 450 , 600 ??
  • 853 / 56 / 0
Ja wtedy opierdzieliłem cały blister 150 więc no dawka kosmos, ale poszła nauczka, nie połamałem się tylko poobijałem cały. Teraz to tak 300 do benzo. Więcej tylko jak coś popije i na drugi dzień by kaca 'zabić'.
  • 904 / 182 / 0
Dobrze rozumiem? Od 2 dni bierzesz pregę i już jesteś na 900mg z dorzucaniem kilku mg alpry? Obawiam się, że może zaboleć a jedynym ratunkiem bedzie wiecej pregi i alpry.

Dorzucasz bo łapie cie kurwica? Poczekaj aż bedziesz odstawiał 900mg po miesiacu.
  • 1660 / 300 / 0
450 mg też bardzo dobrze działa. Czuję się zrobiony, ale tak w punkt. Czasem trochę się zachwieję, ale tak, to jest elegancko.
@rooney niektórzy tu walili i 1500 mg, ale to już czysto wyczynowe dawki, chociaż czytałem post jakiegoś gościa, który twierdzi, iż jest w ciągu na pregabie i najwięcej przyjebał 6600 mg, a obecnie jest na 2200, jakoś tak... :zombie:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1229 / 181 / 0
16 września 2020BladziuchnyStrach pisze:
Dobrze rozumiem? Od 2 dni bierzesz pregę i już jesteś na 900mg z dorzucaniem kilku mg alpry? Obawiam się, że może zaboleć a jedynym ratunkiem bedzie wiecej pregi i alpry.

Dorzucasz bo łapie cie kurwica? Poczekaj aż bedziesz odstawiał 900mg po miesiacu.
Co zaleczassz w takim razie by zapobiec? Jeszcze moge tego uniknac? Zmniejszac stopniowo prege do zera? Bo z benzo to wiem mniej więćej jak sie zachować bo z tą grupą mam doświadczenie a z pregą pierwsze dni moje. Zarzucam tyle bo sie nudze to w chuj w szpitalu i nerwy mnie łapią

@gbu a jak działało na Ciebie prega z alko? i jakie dawki pregi i alko jeśli tak mieszałeś? JA planuje 0,2 wódy dzisiaj tylko napewno nie więcej, ale pregi już w chuj ojebałem właśnie kolejne 150 poszło
  • 853 / 56 / 0
@Teabadger

Z ponad 2 gramów to już będzie luzik zejście:>.

@rooney

Zależy co chcesz robić. Prega to głównie pomocna w schodzeniu z benzo, ewentualnie solo, ale to max 600 na dobę, do tego w oddzielnych dawkach. Jak chcesz sobie ją ćpać z nudów, bo leżysz w szpitalu, to tak z tydzień ale nie więcej bo tolerkę tylko podbijesz i będziesz miał kłopoty by zejść z niej , nie zwiększając benzo.

Osobiście zalecał bym jak najszybsze kończenie ćpania Pregi i branie dawek 'leczniczych'. Nawet jak będzie Ci się wydawało że nic nie czujesz to ona będzie działać, tyle że w tle i tak to chyba ma być.

Przy małych dawkach alko normalnie, przy dużych to potrafi odciąć nieźle, i potrafi uśpić. Pamiętam jak kiedyś siedziałem przed kompem i starałem się coś oglądać. W łapie miałem e-peta i tak co 5, 10 minut, pet jeb na ziemię. Budzę się , znów go biorę, znów go trzymam i znów próbuje coś oglądać i znów jeb i tak z 5 razy pod rząd.Chyba tam jeszcze jaranie było, ale nie ważne. Czułem się ok ale stan ućpanego idioty który zrobił sobie papkę z mózgu. Nawet mi do głowy nie przyszło by postawić go na stole. Potem odcinka i rano nie dość że nie pamiętałem co jadłem, to modliłem się czy czegoś nie odjebałem.
Ostatnio zmieniony 16 września 2020 przez gbu, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.