Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1223 / 487 / 0
nie szkoda wam kinola ? nie lepiej wysypać proszek,rozpuścić w wodzie albo jakimś napoju i wypić ? też się dużo szybciej załaduje.
  • 1941 / 194 / 0
Ja to nie wiem jak to można wciągać. Ja po 150mg myślałem że się porzygam jak przez kilka godzin mi to spływało. Nigdy więcej :nos:
Take DXM and Be Happy
  • 1664 / 301 / 0
@igla83
Pregabalina to nie jest jakiś chujowy bieda keton. Wciągnięcie nie szczypie, w żaden sposób go nie czuć. Spływ jest bardzo delikatny. Nos się nie zapycha, nie puchnie, węchu nie osłabia, nie smarkasz jak np. w przypadku zwykłej tabaki. Z mojego doświadczenia nic to z nosem złego nie robi, to przecież nawet nie jest pokruszona tabletka, tylko proszek wysypany z kapsułki. Mi tam się podoba ten sposób podania :mniam:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1223 / 487 / 0
@Teabadger jak ci tak pasuje to ok,ja tam wole pić
  • 1229 / 181 / 0
Chyba sie troche zaladowalo, fala sporego optymizmu i czuje taką lekkość ciała , fajne ale subtelne bardziej niz jakies potezne trzeba poprawic. No i znakiem tego ze cos zaczelo dzialac jest to ze muzyke odpalilem, na trzezwo niechce mi sie sluchac a teraz nuty lecą i zaraz zaczne tanczyc w tym szpitalu haha. Lepiej alko se daruje na noc bo moze byc za grubo. Zara wleci 150mg pregi zmieszanej z 0.5 alpry do nochala xd a po tym monsterek. Tylko czasem mnie zaczyna nosic najchetniej bym lazil i sluchal muzyki ale mam ograniczone wyjscia. Ale 2 km do apteki od szpitala w klapkach polazlem %-D ciekawe jak sie filmy i seriale po tym oglada.
  • 5251 / 937 / 0
Tez mam troche pregi w domu jeszcze, a jutro wpadnie recka na alpre. Z jakiego powodu w szpitalu? W srode man term in detoxu. Nie wiem jak ja dam rade.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1229 / 181 / 0
Jestem w szpitalu dziecięcym jako opiekun mojego chorego brata.

Bum beng bum ratatata - poszło 150 mg pregi i 0,5 alpry do nochala. Nie wiem czemu niektórzy tak narzekają, sniff pregi zajebiście wchodzi , tak jak by był do tego stworzony. Kawke lajtową jebnałem a teraz monster i co tu robić ehh największa frajda to jak wychodze na szluga z muzyczką na uszach a pogoda ładna. A tu żeby iść na szluga trzeba przejść dwa podziemia bo nie ma palarni nigdzie :D Jutro sprobuje sie dogadać czy moge wyjść na dłuższy spacer jak będzie pogoda. Chociaż dzisiaj takowy zrobiłem bez pytania jak do tej apteki polazłem. Cieszy mnie że mam fajny zestaw leków: alpra, baklo, prega, mirta :) Dawno takiej apteczki nie miałem. A w domu mam jeszcze troche relanium ale to takie ilości jak dla kota więc nawet nie ruszam bo tych 2 mg relanium to bym musiał z 10 zjeść. Chociaż raz nawet 8 mg relanium poczułem, z tym że byłem wtedy jeszcze na innych lekach już nawet nie pamiętam jakich.

/Off-topic/ ~misspill
  • 1664 / 301 / 0
Ja też po tym mam dużo energii, lubię się ruszać, muzyka brzmi świetnie, generalnie czuję się pełen sił, bardzo optymistycznie i po prostu chce się działać. Dawki 600+ ryją banię, robię się niezdarny, no nie polecam, ale co organizm, to reakcja. Lepiej trzymać się normalnych dawek, dla siebie określam to jako pułap 300-450 mg/d. Właśnie ten drugi mam zamiar dziś stestować :mniam:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1229 / 181 / 0
Kurde ten sniff jak narazie nic mi nie dał tylko zawód bo spodziewałem się większego boom chyba że jeszcze się to ładuje . Spływ gorzki porównywalny do fety można powiedzieć. A co sądzicie jakbym jeszcze do tego dołączył baklofen ? 25 mg / 37,5 / 50 mg ?? Do tego mixu. Ogółem od rana: 300 mg pregi, 2,5 alpry.
Sam baklofen solo w ilości 40 mg wogóle na mnie kiedyś nie zadziałał ale może to jest brakujące ogniwo do tego mixu mojego. Bo teraz siedze przed kompem i nie wiem co mam robić %-D

Zajebista jedna pielegniarka jest , wyruchałby ją.

Kurde albo ten sniff nie działa (chociaż spływ miałem normalny) albo w chuj długo sie ładuje, bo czuje ogromny niedosyt. Jest chęć do działania ale brakuje tej kroki nad "i". I zauwazyłem ze wieksze dzialanie czuje jak slucham nuty jakiejś a bez muzyki to taki niedosyt. Chyba ten baklofen dołącze ale jeszcze poczekam może sie doładuje ta prega bo powolne ładowanie jej jest
  • 1664 / 301 / 0
Jeżeli brałeś jakieś neurolepy typu chlorprotiksen, to może on zabijać tą dziką radość, która pojawia się przy pregabalinie. Z kolei, ciągle stosujesz mocne miksy, więc bardzo możliwe, że działanie pregi nie jest w stanie "przebić się", nawet przy takich dawkach na start.
Zablokowany
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.