25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Muszę się pochwalić w nece pisze że w pierwszym roku dorasta do 10cm moje mają ok 4miesiące i największa ma 16cm :)
09 września 2020Ilmostro pisze: Uprawia ktoś jeszcze tą roślinę?
Muszę się pochwalić w nece pisze że w pierwszym roku dorasta do 10cm moje mają ok 4miesiące i największa ma 16cm :)
jak trochę podrosną idą do większych doniczek Tutaj eksperyment zostały przesadzone bezpośrednio w obornik taki stary spruchniały z góry tylko trochę ziemi te są najbardziej rozwinięte nawet już się rozgałęziają a liście nowe po przesadzeniu są mocno czerwone i takie jakby żyły na nich grubsze niż w pozostałych po lewej jedna z pierwszych która poszła w większą doniczkę po prawej wcześniej rósł łubin biały żeby wzbogacić ziemię teraz na jego szczątkach rosną cheimie Ogólnie nasiona zaprawiałem primus b+ i cały czas utrzymuję duża wilgotność podlewam co jakiś czas biohumusem
i wpakuję do growboxa być może żeby było światło, bo może im go brakować
Skiełkuj je najlepiej w normalnej ziemi uniwersalnej ale doroższej jak podrosną do 4cm wtedy przesadz je do konkretnej :)
Powiem Ci że chyba najwięcej ta zaprawa mikroelementowa daje na start
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.