ODPOWIEDZ
  • 223 / 30 / 0
No mnie kurde namówiliście. Ostatnio przez przypadek sobie przypomniałem o mojej miłości z lat młodzieńczych, bo kumpel wyciągnął Alpine i jak poczułem to, to za dwa dni już w moim pudełeczku na różne szpargały leżała alpina, redbull i moja ulubiona - Gletscher Prise. Czuję się jak pierdolony sarmata. ;D Jak troszkę grosza będę wiecej miał to sobie zrobie stosowną kolekcję. ;D Ale z rana na pobudke redbull plus 400mg kofeiny bezwodnej plus kawka, klon, lor i za 30 minut jestem jak maszyna ;)
"I że nie ma dróg bez przeszkód lecz o tym pewnie wiesz już
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
  • 2538 / 215 / 0
@eiffel65 współczuje, mam podobnie. Kiedyś tabaczyłem jak wściekły i 0 ubocznych, potem dostałem jakiejś alergi że nawet niewielka ilość tabaki zatykała mi zatoki na amen na cały dzień. Zrobiłem jakieś 4 lat przerwy, i zakupiłem pare dni temu JBR Blue oraz Ozona Orange. (O-type). Na jbr się rozczarowałem, czytałem o niej spodziewałem sie czegoś lepszego, smak mentol z hmmm cukierkami lodowymi, nikotyny mało, za to niezle odtyka nos. Ozona orange nadal trzyma poziom, przepyszna naturalna pomarańcza, łagodna dla nosa a czuć nikotynowe działanie. Niestety nos nienajlepiej znosi, parę razy sypne, chwilowe odetkania, i zaraz przytkane zatoki. Po większej ilości całkiem. Szkoda że już nie ma Ozona grado cofee, ta była przepyszna. Częściej pociągam beztytoniową Ozone weiss po niej brak problemów z nosem. Powiedzcie mi jak to jest z tym zamawianiem na allegro, niby tylko dla firm; wymagane udostępnienie danych do faktury itp. Faktycznie musiałbym im podać Nip i dane firmy? Czy to tylko taki pic na wode i wysyłają normalnie?
  • 3245 / 624 / 0
Ja mam na oku sklep w którym sprzedają detalicznie, mały wybór ale jest. Chcesz na PM?
@chlorekturbokofeiny
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Najlepsze owocowe od ozona. Te orzeźwienie tabaki uwielbiam, jednak nos na drugi dzień..
  • 38 / 4 / 0
Nie ma lepszej substytucji do rzucania papierosów niż tabaka. Pamietajcie tylko żeby się wysmarkać. To powinno ograniczyć uboki i damage na śluzowce.
  • 352 / 124 / 3
09 września 2020JaszczurRPT pisze:
Nie ma lepszej substytucji do rzucania papierosów niż tabaka.
To ciekawe co piszesz, bo na mnie osobiście tabaka w zasadzie nie działa. Biorę ją trochę z przyzwyczajenia. Palę okresowo wymiennie z okresami niepalenia. Teraz mam okres bez papierosów.

Trochę wciągam (Red Bull) ale jak sobie o tabace zapomnę, to nie doświadczam jakichś braków.
  • 203 / 25 / 0
Ja za to swego czasu bardzo się w tabakę wciągnąłem. W przeszłości i tabaczyłem i paliłem papierosy, czasami próbowałem plastrów nikotynowych w małych dawkach do nauki. Były momenty, że paczka Red Bulla szła w 3 dni, a wychodziłem o 23 kupić byleby do rana wytrzymać. Nikotyna jak nikotyna :). Podoba mi się sama w sobie, ale jak człowiek się wciągnie to śluzówka dostaje za mocno mimo próby podratowywania jej w jakiekolwiek sposoby.
  • 2538 / 215 / 0
@VERBALHOLOGRAM a dzięki już sobie ogarnąłem :) Jak ktoś szuka potężnej dawki nijotyny to polecam tabake Dark Viking. Naturalny tytoniowy smak, spora wilgoć, grubo mielona. Potrafi konkretnie zakręcić w głowie, mocniej niż szlug bez tolerki, jak się przeholuje to i rzyganie.
  • 38 / 4 / 0
Największe dawki nikotyny są w wyrobach indianskich. Rape. A co do tego rzucania. To sam napisałeś że stosujesz zamiennie z piapierosami. Czyli jakbyś miał odrobinę samozaparcia i szczere chęci to byś został przy innych źródeł lach nikotyny niż papierosy.

Fuzja - D5

A co do klasycznej tabaki to rzeczywiście te Bernarda są super. Moja ulubiona to świerkowa.
  • 33 / 3 / 0
Również polecam tabaki Bernarda. Najlepsze tabaki według mnie :)
Uwaga! Użytkownik miksss nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.