Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Niewątpliwie czeka cię duży wysiłek a regeneracja gaba może trochę zająć co może pchać w kierunku innych substancji opio, alko itp by dać chwilową ulgę. Daj znać jak będzie szło.
Bez przesady, spływ jest lajtowy i szybko mija. Pregabalinę dosłownie dwa razy połknąłem jak należy, a tak, to cały czas pizgam nosem. Raz, że szybciej wchodzi, dwa, nie ryje nosa, trzy, bo tak mi się podoba
w jakiej dawce per nos przyjmujesz?
150 mg na tabletkę ? 75 to chyba nie warto bo za dużo prochu wyjdzie?
Da rade sniffnac 4 tabsy x 150 czy za dużo prochu wyjdzie?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nie mam problemu z zajebaniem 300 mg na raz, a po 5 godzinach poprawić 150. Dzisiaj akurat poleciało 225+75, szukam najniższej, zadowalającej porcji i myślę, że pułap 300 mg/d to dobry poziom. Tego prochu wcale nie jest dużo. Malutko wręcz, jak dla mnie
Poszlo 600 mg w nos.
Efekty to podbicie kolorów i lekki szczękościsk.
Eufori nie stwierdziłem, może lekka poprawa humoru.
Miesiąc temu przerobilem 100 ml gbl i 2 tyg temu 15 mg alpry przez 5 dni.
Wysypalem po godzinie od sniffa proch z 7 kapsulek x 150 mg co daje 1050,mg. Popite wodą.
Łącznie 1650 mg.
Zdam relacje czy to cos da
Może ta substancja na mnie nie działa lub mam rozjebane receptory.
Na godzien przyjmuje Escitalopram 15 mg i kweta na noc 25 mg.
Pije tez alko w ilości 2 piw dziennie.
Mialem większe oczekiwania wobec pregaby. Z postów wynika, ze to fajny rekreacyjny drag.
Pozdrawiam
Ps- baclofen nie robi bardzo fajnie w dawce 75,mg. Jak na razie @:0 dla baclo. Jest fajniejsze.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.