02 września 2020WysokaWibracja pisze: Siema, mam pytanko :) Ostatnio dorwałem kryształ MDMA od kolegi lekko brunatny wziąłem oralnie ~250mg w bombce przy kompie w domu. Efekt nieziemski, ogromna euforia, doznanie miłości, jedności i połączenia energetycznego z muzyką, brak kaca na drugi dzień ale czas trwania mi nie pasuje bo tak około 1.5h-2h, gdy kosztowałem zwykłą pixę czas wynosił ok. 4h. To był mój pierwszy raz z kryształem i czy ten czas działania jest normalny ? Przepraszam z góry jeśli wykazałem się jakąś niewiedzą, ale naprawdę mnie to zastanawia.
@Abcd93
Tak, troszkę za dużo, ale mimo wszystko zajebiście się bawiłem :) Pozdrawiam
16 wrz 2023 - fuzja postów - d5
03 września 2020Abcd93 pisze:250mg to nie trochę za dużo?02 września 2020WysokaWibracja pisze: Siema, mam pytanko :) Ostatnio dorwałem kryształ MDMA od kolegi lekko brunatny wziąłem oralnie ~250mg w bombce przy kompie w domu. Efekt nieziemski, ogromna euforia, doznanie miłości, jedności i połączenia energetycznego z muzyką, brak kaca na drugi dzień ale czas trwania mi nie pasuje bo tak około 1.5h-2h, gdy kosztowałem zwykłą pixę czas wynosił ok. 4h. To był mój pierwszy raz z kryształem i czy ten czas działania jest normalny ? Przepraszam z góry jeśli wykazałem się jakąś niewiedzą, ale naprawdę mnie to zastanawia.
Gdybym sięgnęła pamięcią bardzo wstecz, do pierwszych pigułowych wyskoków po klubach, to jedna piksa potrafiła grzać nieraz i całą imprezę, aż morda bolała następnego dnia.
Teraz wygląda to bardziej przykro, niż wesoło. Może to mieć również związek z obecnym materiałem, jego mocą teraz a kiedyś...
Jak mnie bombka potrzyma do dwóch godzin to jest i tak bardzo wporzo, ale tak jak wspominałam posta wcześniej - automatycznie ilość dorzutek wzrasta, wychodzi mniej ekonomicznie.
No i z biegiem czasu doszło jeszcze to, że piguła samemu jest chujowa w opór, dopiero z kimś bliskim jest choć trochę satysfakcji. Prywatnie niby dopamina wy**bana w kosmos, ale bardziej dominuje jakiś podświadomy wstręt do siebie i myślenie o tym, że za chwilę puści i wróci trzeźwość.
Gdyby tak dało się gdzieś to MDA dostać i spróbować hehehe
Pierwszego razu nie przebije ale jest też ok.oczywiscie nie polecam ;)
03 września 2020TymekDymek pisze: Zrób z tego pył, wrzuć do wody i mocno zamieszaj, wypij jak jeszcze jest zawiesina, żeby na dół nie opadło. Najszybciej i najlepiej dla żołądka.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.