Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
30 sierpnia 2020tarmenale pisze: ale wam zazdroszczę, ze możecie chodzić. Ja na wózku wjechac na łąkę nie moge xD
Wierzę, że masz znajomych, którzy pomogliby rozwiązać ten problem i się najzwyczajniej w świecie podzielić, lub tak jak @Scone mówi, może warto zainwestować w mały grow kit. Roboty przy nim tyle, co nic, a można się z psylo zaprzyjaźnić na chwilę, no i nie trzeba czekać na jesień.
...również jednak nie namawiam
Na razie tylko jedna osoba potwierdziła zbiór zdjęciem, do tego z wysp...
Choć ja również na wyspach, wprawdzie z zupełnie z innej strony, tak nadal nic. Obstawiam najwcześniej połowę września.
Pogodę ducha zawdzięczam tylko i wyłącznie grzybowym bogom haha
Druga sprawa: znacie może spota w Wysowej-Zdrój?
01 września 2020Scone pisze: Druga sprawa: znacie może spota w Wysowej-Zdrój?
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
Do lysiczek potrzeba DLUGIEGO LANIA XD
ja zachaczam z buta w łąki i pastwiska górskie tuż po dlugim conajmniej 18to godzinnym laniu pzdr
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.