...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hejka,
Zaczalem robić sobie detox od "mata" cokolwiek jest sprzedawane pod tym przydomkiem :')
Czyli wszystkie cmcki mmcki etc. I tu moje pytanie, czy wiadomo oczywiscie mniej wiecej ile detoxu trzeba zrobic aby zeszla tolerancja zupełnie? Pamietam pierwszy raz wciągnąłem okolo 80mg sniffem i mialem wrazenie jakby kazda komórka mojego ciała wibrowala, mialem nadsłuch, energia mnie rozsadzała a teraz zdarzy się coś to jest mi po prostu troche lepiej, mam troszeczke wiecej energii etc. Nie widze sensu wydawac pieniedzy i marnowac zdrowia dla takich efektów. Powiedzcie mi moi mili co wiecie ;) :nos:
  • 6 / / 0
Tak, jak na początku, nie będzie już nigdy:p Myślę, że 2 tygodnie spokojnie wystarczą, aby poczuć zadowalające efekty, pozdro
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.