Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 473 / 29 / 0
Czytałem tutaj że afobam jest w takim eleganckim słoiczku jeden mg a ja w aptece dostałem prostokątne nieduże Pudełko z dwoma blistra mi po 15 tabletek
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 910 / 0
@Nerwuseq
Jak dostałeś z apteki to znaczy, że będzie działać.
Co innego jakbyś kupował z neta to mogłoby być wątpliwości, ale o apteczne się nie martw.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 778 / 51 / 1
@Nerwuseq
Ja zawsze dostawałem alprox w słoiczkach, a afobam w blistrach.

Pytanie do wszystkich.
Ma ktoś z was słoiczek po xanach2mg, czeski,niemiecki czy którykolwiek zagraniczny, nie kupowany w aptece?
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 36 / 8 / 0
16 sierpnia 2020KarmiKlasik pisze:
@Nerwuseq

Pytanie do wszystkich.
Ma ktoś z was słoiczek po xanach2mg, czeski,niemiecki czy którykolwiek zagraniczny, nie kupowany w aptece?
Mam. A Co?
  • 6 / / 0
Kupiłem ostatnio xanaxy 2jki. Po zajebistej cenie. W worku nie opakowaniu. W środku tabletka niczym xanax ze Stanów(napis xanax na każdej). Tabletki są jakieś nieidealne równe i lekko krusza się przy łamaniu) ale co najważniejsze jestem pewny, że to to nie alpra a jakies rc. Smak piaskowy z lekka goryczka pod koniec. Zezarlem juz tyle alpry ze nie da się mnie oszukać. Spotkał jal sie ktoś z tym fejkiem? Już 2gi handlarz ma to samo tylko jeden jest świadom ze to fake. 2gi idzie w zaparte (idiota). Co to w tym moze siedzieć? Dodam ze zjedzony 1, 5 tabletki na sen przez cały nasteony dzien słuchałem że znowu sie nacpslem. Alpra juz dawno nie miała by prawa działać
  • 778 / 51 / 1
Właśnie stąd pytanie, bo dostałem fejk xanax 2 z niemiec. I pytam czy ktoś ma fiolki, żeby zeskanował kod QR na fiolcę. A jeszcze lepiej, zrobił sprite testa. Ale to forum na benzowników, nikomu się nie będzie chciało.
Wydaje mi się, że ten kiedyś popularny czeski też był fejkiem . Podając publicznie takie informację, ostrzeżemy takich debili jak ja.
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 188 / 15 / 0
elosz Ludzie. Szamam klony dobre 5 lat i dzisiaj mam w reku xanax 2 mg POLACZEK. Ile trzeba jebnac zeby bylo git ? szamam 2 mg klona z rana. Tak żeby troszkę porobiło ? Klona czasami wiecej zre - ostatnio speedomierz pierdolnikos wystrzeleńcoś to ze 20 mg klona oyebałem :D teraz jaram skuna i tak sobie mysle zeby zeyebac 2 mg. Piwko pite ale juz prawie ni ma - deszcz pada u nas . Cieszmy sie :) Pozdrawiam
  • 778 / 51 / 1
@szpiku15
Wrzuć taką samą dawkę jaką byś wrzucił clona.
Gdyby nie piwo, to może nawet o ten miligram czy dwa więcej. Wkońcu, to cudowna alpra.
Z drógiej strony jeżeli ona cię nie polubi, to z tym zielskiem i piwem cię uśpi. Rozsądek mi podpowiada, że góra 2mg.
A taki aniołek na ramieniu szepta :
Nie bierz benzodiazepin z alkocholem
  • 778 / 51 / 1
17 sierpnia 2020Kamilwwamj pisze:
16 sierpnia 2020KarmiKlasik pisze:
@Nerwuseq

Pytanie do wszystkich.
Mam. A Co?
Byłbyś w stanie określić smak tego barsa, oraz zeskanować kod QR znajdujący się na fiolce?
A nawet prosił bym cie gdybyś miał możlieść i chęci . Wrzucić do sprite i zobaczyć jak się zachowa? Jeżeli ci się nie chcę, to chocia na jaką stronę przekieroeóje cię kod qr.
  • 2814 / 365 / 0
17 sierpnia 2020Zapomnialemmm pisze:
Kupiłem ostatnio xanaxy 2jki. Po zajebistej cenie. W worku nie opakowaniu. W środku tabletka niczym xanax ze Stanów(napis xanax na każdej). Tabletki są jakieś nieidealne równe i lekko krusza się przy łamaniu) ale co najważniejsze jestem pewny, że to to nie alpra a jakies rc. Smak piaskowy z lekka goryczka pod koniec. Zezarlem juz tyle alpry ze nie da się mnie oszukać. Spotkał jal sie ktoś z tym fejkiem? Już 2gi handlarz ma to samo tylko jeden jest świadom ze to fake. 2gi idzie w zaparte (idiota). Co to w tym moze siedzieć? Dodam ze zjedzony 1, 5 tabletki na sen przez cały nasteony dzien słuchałem że znowu sie nacpslem. Alpra juz dawno nie miała by prawa działać
Mogę cię zapewnić ze to nie były xanaxy ! Tylko jakieś inne gowno ! ..
Zablokowany
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.