Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
06 lipca 2020sigma22 pisze: 1 meta Signa. Jest to azeron cholkrcyferol i glukozy. Selen i potas to azeron. Cholkaryferol najprosciej zrobic z azergoliny octu i skrobi/glukozy Występuje w rucie. Substancja halucynogenna dość silna dawkowanie do 100 mg
2 COCO Z pramonu i galaktozy pramon najlatwiej jest zrobic z heroiny i soli.
3 branina z beacystyny z sromotnika/kani( mutuja) slodu i sacharozy
BTW: Włączyłem możliwość sypania karmy w działach Pomocy Tech. + Uwagi dla userów z białym kolorkiem nicka.
baklofen-watek-ogolny-t13083.html
Nie, czemu?
Jeśli masz problem to daj więcej szczegółów, bo „nie da się” niewiele nam mówi.
Mała pomyłka w dziale o jednej substancji, nic nie znacząca.Odwołuję się.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
16 sierpnia 2020surveilled pisze: Szybka odpowiedź została w dziale wyłączona, ze względu na alarmującą ilość bzdurnych postów pisanych przez naGABAnych luzaków.
odp.gif
Nie wiem czy jako junior admin masz dostęp i możliwość czytania PM-ek userów, jeśli nie to mogę jeszcze raz podesłać Ci screena.
PS. Nie mam możliwości czytania czyichś PW.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.