ODPOWIEDZ
  • 1223 / 487 / 0
04 lipca 2020CATCHaFALL pisze:
04 lipca 2020michass90 pisze:
Ale bym spróbował tych emek ... ale nkestety dojścia brak by ogarnąć: (
Jak można nie mieć dojścia do piguł?
Na pierwszej lepszej imprezie obstawiam, że same by Cię znalazły.
nie każdy chadza na imprezy.
  • 4 / 1 / 0
Testowałam w 2019 fioletowe punishery, czekały na mnie z miesiąc, no ale w końcu znalazłam dla nich czas.
Była to moja pierwsza piguła po roku, wszyscy polecali. W konsystencji była trochę mokra ale miękka, „piaskowo/solna” w środku biała, smakowała rzeczywiście solą. Mądra ja stwierdziłam, że zjem od razu 5/6 bo hehe ta 1/6 żebym nie wyszła na mega cpuna. Usiadłam sobie na łóżku, zadzwoniłam do psiapsi i po 30 minutach już mi się załadowała na maxa. God damn. Zaczęłam macać się po Twarzy, szyi i dekolcie, rozglądając się po ścianach i mówiąc mojej przyjaciółce jak jest pięknie i że wyłaniają mi się „łosie” ze ścian. Przewracałam oczyma, tak wiedziałam ze to znaczy za dużo, ale ja lubie się nadziać do momentu kiedy jest mi słabo i czuje ze mdleje. Co gorsze trzymało mnie tylko 1,5h, jak nic to nie była emka. Później ubrałam się, zjaralam 3 tłoki i poszłam na wixapol.
  • 46 / 1 / 0
Najlepiej wspominam srebrne Tesle z darka, rok 2018, moze niektorzy z forum pamiętają, tanio jak barszcz , ech to były czasy :)
  • 6 / 1 / 0
Wiśnie to było coś :))))
Uwaga! Użytkownik evemario nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 1 / 0
Zdecydowanie takie mocno fioletowe, bez logo, prostokątne - bylo to ponad rok temu, od tamtej pory brałam 4 razy, ale nigdy nie trafiłam na coś tak dobrego... nie wiem nawet jak to opisać, ale poczułam że połączyłam się całkowicie ze wszechświatem, nigdy więcej tak pokręconej i głebokiej fazy nie miałam, jedynym minusem bylo to że bardzo chcialo sie pić przez jakies 6h po zarzuceniu :extasy:
  • 3 / / 0
Najlepsze? Dla mnie przede wszystkim nie najmocniejsze, bo z reguły wrzucam 1/2 ew. całą na imprezie :-)

W życiu trochę się zjadło, ale najlepiej wspominam:

żółte kenzo (głowa tygrysa)
różowe (swiecące w UV) serduszka z napisem 'love' - najlepsze wspomnienia, zjedzone z 20 a zawsze była pozytywna faza, najlepsze seksy ever
żółty lipton, domino
różowy My brand (konkret dawka, 1 pill ważył 0,8g) 1/3 starczyła na balet ;)
czerwona puszka coca-coli
pomarańczowa tesla
niebieski chupa-chups ostatni zjedzony tydzień temu ;(
zielony heineken (jeszcze 1 się ostał :D)

swoją drogą w mojej kolekcji (a jest ich z 150 różnych pressów/kolorów) jest w/w facebook, punisher, philip plein... już wiadomo, które wlecą następne :-)
zauważyłem, że dla mnie najlepiej działają tablety w jasnych kolorach, najlepiej jaskrawe,
najgorszy kolor - czarny (darth vadery) ciężka misja na banii, z 15m nie potrafiłem nic rozpoznać, trafił mi się też czarny rolls royce - oddałem koledze z uprzedzenia ;)
  • 68 / 7 / 0
Też dobrze kojarzę mi się jaskrawe piguły, najbardziej chyba różowa Tesla i różowy Heineken, z pamiętnych pigul to jeszcze szary granat, psychodeliczna ciężka faza jedyna w swoim rodzaju
  • 985 / 92 / 0
Maserati 250-300mg

Wrzuce trip raport.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 2807 / 364 / 0
Ja trafiłem z miesiąc temu Bugatti różowe chyba jesli dobrze pamietam jej to byla moc ! Jak mało które mnie robiły to Bugatti miotły euforia level 9000 ! Cos pięknego! Niestety miałem ich tylko kilka 😥
  • 119 / 14 / 0
nie wiem, czy to dobry temat jak coś proszę o przeniesienie.
wpadły mi w łapy szare DHL, podobno zamawiane z darknetu. jest w ogóle możliwe, żeby piguła miała w sobie czyste MDMA, czy zawsze jest tam dosypana jakas fetka czy chuj wie co? z tego co wiem jest tam 300-360 MDMA, ale znajomi mówili, ze po jednej na 3 mocno rozjebało i było trochę szybko, a ja nie lubię szybkości i rozjebania, tylko pluszowość i rozpływanie się. do tej pory brałem tylko eme w krysztale, a o pigułach nasłuchałem się wielu złych rzeczy xD jak ktoś ogarnia to wypowiedzcie się proszę i z góry dziękuje :))
Uwaga! Użytkownik politomax__ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.