13 sierpnia 2020TrailerParkBoys pisze: paroksetyna
@Elendil89, lekarze twierdzą,że paroksetyna może pobudzać do życia. W jakim stopniu jest NRI (o co pytałeś w mailu) trzeba by sprawdzić na ile możliwie niski jest wskaźnik Ki wychwytu zwrotnego noradrenaliny. Szukaj w necie.
Nie wszystkie kasują emocje. SSRI robią to bardzo specyficznie, aż się żyć odechciewa.
MAOI blokują emocjonalnie najmniej.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Pomógł mi bardzo Asertin (SSRI)
Z początku stosowani, miałem drgawki i mdłości po 2 tygodniach przeszło więc do przeżycia. Zacząłem od 50mg po miesiącu podniosłem do 100mg. Wielkim błędem było mieszanie z alkoholem i amfetaminą. Początki stawania na nogi były ciężkie lecz po odstawieniu wyżej podanych używek lek działał jak trzeba i z tygodnia na tydzień było tylko lepiej. Pamiętaj że pomaga ale od Ciebie zależy jak życie potoczy się dalej. Pozdrawiam
ten lek nie ma sobie równych, wenlafaksyna i sertralina to przy nim kapiszony.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.