Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 12596 / 2437 / 0
W Holandii się krępujesz? Przecież to chyba legalne, tak?

Byłem dziś na spocie. Krzaki odżyły, ale zastałem przykrą niespodziankę w postaci (na 99%) chama w jednej donicy. Bo nie wierzę, że to tak dziwnie kwitnąca panna.
2 mikrusy kwitną po kobiecemu, a 3 krzaki jeszcze się nie określiły (albo nie zauważyłem).
Każda straciła przez suchoty po kilka liści i jeszcze kilka na największej sztuce usunę w weekend.

Duży dostał 4.5 L (w tym 3 L z nawozem - resztka Biohumusa i pół nakrętki chemola 6-3-3).
Doniczkowce dostały łącznie 3 L do podziału.

Cham był wliczony w ryzyko regularnych pestek, ale teraz mam nadzieję, że te nieokreślone okażą się kobietami. Wyglądają na kobiety, ale wszystko jest możliwe...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3195 / 906 / 5
Nie jest legalne. Do trzech krzaków "możesz mieć" ale policja może ci je zabrać jak ktoś zgłosi. Powyżej (nie wiem do ilu) jest mandat. A że okolica bardzo wierząca jest to i szansa na pszypau większa. Tj. utraty krzaków.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 12596 / 2437 / 0
Czyli można mieć, ale policja może je zabrać? Trochę dziwne prawo : )
Konsekwencje też są raczej niewielkie w porównaniu do krajowych.
  • 3195 / 906 / 5
Ta jest. Coffeeshopy nie mogą kupować jarania ale mogą sprzedawać. Kupują nielegalnie 🤷🏼‍♂️
Podziel się posiłkiem
  • 241 / 38 / 0
Ewidentnie cham Jezus, pozbyć się musisz dziada , ładnie Ci idą, u mnie wszystko się już określiło, czas na kwitnienie. Pogoda zacna, tylko podlewać.
  • 12596 / 2437 / 0
No ewidentnie cham niestety. Nie spodziewałem się tego, bo krzak ładnie rozkrzewiony z dużą ilością liści. Pewnie kobiety tej odmiany mają ich zdecydowanie więcej. Trudno... dziś go usunę i zrobi się więcej miejsca.

2 pozostałe doniczkowce, które jeszcze się nie określiły wyglądają na kobiety (szczególnie ten z fotki nr 3). Duży no name to.... duża niewiadoma, ale rozmiary i duża ilość liści również podpowiadają, że to będzie kobieta - zobaczymy...
Pogoda zajebista, tylko zjebałem doprowadzając te do podsuszenia. Pewnie miały zastój w rozwoju przez te kilka dni.
  • 3195 / 906 / 5
Podziel się posiłkiem
  • 12596 / 2437 / 0
Byłem dziś na spocie celem wyeliminowania chama i podlania reszty.
Po dokładnych oględzinach okazało się, że mój byk no name ma cycki : D
2 sztuki jeszcze się nie określiły, albo nie dopatrzyłem się organów płciowych.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 8103 / 909 / 0
O...już kwitną powoli.Szykuj się na mega zbiory.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12596 / 2437 / 0
Na dzikim outdoorze nie można dzielić skóry na niedźwiedziu, o czym dwukrotnie niestety się przekonałem. Ktoś może szykować się na zbiory razem ze mną... strain hunterów nie brakuje. Jebani są skłonni wyrwać krzaki, którym do dojrzałości brakuje ze 3 tygodnie.
Jeśli dojdą, to zbiór (szczególnie z tego bydlaka) może być konkretny (przy obecnym trybie palenia - zapas na lata).
Zablokowany
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).