Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Ma to sens? Po wczorajszym odczuwam pewien niedosyt, zastanawiam się czy warto doprawić dzisiaj, czy jednak odpuścić?
2. Nie wiem ile masz, ja bym se z 2 tyg czy 1,5 poczekał
Jak najbardziej! A czemuż by nie?! Hoop w kalosze i szukamy
08 sierpnia 2020hval pisze: 1. Półtorej tygodnia po 1 razie, tylko że setka i z czego połowa była psilocybe strictipes(edit: myślałem wtedy że to lancetka)
2. Nie wiem ile masz, ja bym se z 2 tyg czy 1,5 poczekał
A przynajmniej mam wrazenie ze nie dzialaja te grzyby (tez mialem na poczatku przygody ze zbieractwem niesjasnosc i kilka razy zbieralem razem z lysymi. Po testach przestalem je zbierac.)
Fuzja - 909
A i masz tu zdjęcia strictipes, te 1 moje, 2 z neta, nie wiem czy do czegoś się przyda ale masz. W tym 1 zdjeciu, w tym krzaku było ich 67, do tego tak obficie rosną u mnie tylko na jednym polu, na pozostałych tylko kilka sztuk.
Proszę o scalenie
Północ anglii, mnóstwo łąk a na nich owce, dużo owiec. Są szanse na grzyby typu lysiczka? Pozdrawiam
22 sierpnia 2020dziwnamuzyka pisze: Witam.
Północ anglii, mnóstwo łąk a na nich owce, dużo owiec. Są szanse na grzyby typu lysiczka? Pozdrawiam
Nie jestem zbytnio spostrzegawcza na codzień, a mimo to znajduję, teraz już tylko w sprawdzonych miejscach.
Znajdziesz raz, to już będziesz w przysłowiowym domu
Mniemam, że to będą pierwsze poszukiwania. Masz tu skarbnicę wiedzy, jak i wątek dla niepewnych. Więc jak coś znajdziesz, to koniecznie wklej dla pewności.
Powodzenia
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.