edit. oczywiscie chodzi mi o cene calego opakowania
ile mniej wiecej dobra a ile slaba?
01 sierpnia 2020mniemanolog pisze: Tramal lata po 150zl za 10g. Gdzie nie gdzie jest taniej. 3g powinny kosztować ~50zł.
nie te czasy też miałem dojscie do tego po tej cenie ale sie skonczyło, 200 do lekkiej negocjacji
A jak ćpałem jeszcze, to płaciłem 280zł maks, jak się kolegowałem z koleżanką i 350 jak się z koleżanką już nie kolegowałem.
Frajerzy z Krakowa płacą na ulicy 550 i więcej
A jak ćpałem jeszcze, to płaciłem za mstki 280zł maks, jak się kolegowałem z koleżanką i 350 jak się z koleżanką nie kolegowałem.
Frajerzy z Krakowa płacą na ulicy 550 i więcej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.