Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1969 / 456 / 4
ja 3MMC przyjmowałem od 8 lat...
z początku wiadomo boom bo to kurwa takie zajebiste było...
potem zmądrzałem po przedawkowaniu fety... 3MMC leciało RAZ w tygodniu po max 2G.
Za każdym razem było tak samo ajebiście z lekka sinusoidą... ale nigdy tak by nagle faza się rózniła zbytnio od poprzedniej.
- z pewnością duża role odgrywał tu fakt, że towar był z jednego źródła - oczywiście za czasów legalności ;)

wielu użytkowników loteryjnie kupuje różne sorty potem narzekają na rózne działanie

nie zmienia to faktu, że:
- pilnowanie źródła - dbanie o czystośc towaru
- zdrowy sen i regeneracja
- zdrowa dieta oraz tryb życia
- dużo sportu głównie siłowego
- odpowiednia suplementacja

to wszystko wpływa na jakość naszej zabawy

jeśli ktoś robi tylko jedno KRESKA ZA KRESKĄ popijając przy tym kranówę, popalając szlugiem, zapijając alko... nie dziwota że potem rozjebane receptory i o ja pierdole ale chujowy sort.
DXM
  • 429 / 65 / 0
Testowałem 4cmc, 3cmc, 3mmc od holenderskich vendorow, jak czytam co tutaj piszecie to kurwa nie wierzę, ja nie mam takich jazd a testowałem różne sorty, może być tak że jestem przecpany feta do tego stopnia że te mmc/cmc nie są w stanie mnie dobrze wytrzepac? Bo kurwa niektórzy których poczęstowałem mówili że kozak w chuj, a inni podobnie jak ja nie czuli tego jebniecia, raz miałem jakąś tam jazdę ale zeżarłem naprawdę w chuj kryształu i trwało to może z 30minut
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5985 / 1237 / 43
Czy klefedron może działać ponad 8 godzin po jednej dawce, zażytej dożylnie ?
Na wjeździe psychoza, może to za duża dawka.
Sort z 2015r. przed wielkim delegalem.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1969 / 456 / 4
rozwin temat "działać" ... chdzi o cos tam w tle czy peak i nieogar
DXM
  • 5985 / 1237 / 43
Dosyć silna stymulacja, lekki nieogar, pobudzenie ogólne.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1969 / 456 / 4
no ni uja... te substancje nie działaja więcej niż 3 godziny - zaznaczając "głupią" stymulację... chyba dorwałeś maczanę

ten lekki nieogar wynikał z "silnej stymulacji" czy była bomba? i nie dało się nic zrobić?
DXM
  • 5985 / 1237 / 43
Silna stymulacja, dałem radę pracować w pracy jeszcze na drugiej zmianie.
  • 1969 / 456 / 4
te cmcki bardzo długo schodzą... ten "efekt" pobudzenia może utrzymywać się jeszcze parę godzin od "chwili zabawy" i pełnej jazdy... w tej kwesti - tak - mogą "działać" 8 godzin i dłużej...
DXM
  • 698 / 172 / 0
04 sierpnia 2020london5 pisze:
Silna stymulacja

Pytanie, czy to na pewno było 4-CMC? Taką 8-godzinną stymulację dawały 3-BMC i niektóre sorty 3-EMC. Po klefie to raczej mało prawdopodobne.
  • 1969 / 456 / 4
dla przykładu:
efedron działa też 30 min , godzinę do nawet 3 w zależności od dawki oraz metody przyjęcia... ale stymulację organizmu odczuwa się nawet do 12 godzin od przyjęcia dawki...

po 4CMC odczuwałem taką "stymulację" nic nie dającą konkretnego do kilku godzin od przyjęcia dawki

a np:
3MMC raczej zajebiste "wyjebanie", wewnętrzną satysfakcję i senność ...

a taką "prawdziwą" stymulację TYLUgodzinną dawały amfetaminy wszelakiego rodzaju

jeżeli jest to silna stymulacja a nie takie "uj wie co nie dające tylko zasnąć" to możliwe, że właśnie w samarze była dorzutka czegoś "dla wydłużenia fazy" .
DXM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.