Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 1198 / 140 / 0
Weź gościu się odwal wysyłasz mi jakieś prywatne wiadomości i szukasz problemów na siłę chyba
  • 181 / 52 / 0
Po prostu jestes smutnym dzieciaczkiem, ktory to najpierw sie chwali jakie to ma SUPER DOJSCIE i wie, ale nie powie. A potem sie okazuje, ze to twoje super dojscie to 2 paki trampkow 100 mg za 50 zl wizyty. Taniej juz wyjdzie kupic butle na czarno %-D . Po prostu juz sie nie ponizaj typie w tym watku.
  • 1198 / 140 / 0
To po co się pytasz prywatnie mnie jak zdobyc receptę skoro mozesz kupić taniej? Zresztą napisałem jak zdobyc ale niektórzy widać są tak tępi że trzeba im słowo w słowo napisać co mają robić i mówić bo sami pomyśleć nie potrafią .
  • 181 / 52 / 0
Pytalem sie wczesniej, jak jedyne co mowiles, ze masz super opcje.
W momencie jak ujawniles, ze ta twoja "mega opcja" to dwie paki setek trampka nic juz od ciebie nie chcialem zalosny ziomeczku.
  • 50 / / 0
Taki co butle przepisze a nie tablety :)) by się przydał, mam całe nerki w kamieniach jakieś usg i opisy są to może spróbuje
  • 1198 / 140 / 0
[cenzura] wybierasz jakiegoś internistę luzaka jakiegoś że zdjęcia i masz rozmowe przez tel. Krótka bajeczka jakąś i masz co chcesz syrop, tabsy no problemo
  • 1229 / 181 / 0
[cenzura] ktoś zamawiał recepte na jakieś benzo ?
  • 610 / 111 / 0
Korzystał ktoś może ze zwolnień z telemedycyny? Łatwo dostać?
:tabletki:
  • 1 / / 0
jeśli ostatnio brałam poltram na receptę na nfz, to jeżeli teraz zamówię sobie erecepte przez [cenzura], to jest szansa, że mogą nie wystawić? w [cenzura] bym pokazała dokumentację medyczna, czy w [cenzura] będą widzieli leki brane na nfz?
  • 60 / 3 / 0
Wszystko super, jak czytam i was i opinie o [cenzura] - natomiast pytanie jest następujące, bo nie mogłem w żadnym regulaminie, nigdzie znaleźć. Czy nie będąc ubezpieczonym w Polsce, wypiszą mi w ogóle receptę? Oczywiście na 100% - to logiczne. Mogę przedstawić kwit, że biorę codziennie x w dawcę y i a w dawcę b.
Zawsze można ewentualnie spróbować, na czyjeś dane zamówić u np Pana Marcina.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.