Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Naczytalem sie, ze kruszone tabletki wciagane nosem dzialaja szybciej i mocniej. Ja mam do dyspozycji jedynie plastry. Do tego droga iv i pr odpada.

Jest moze jakis sposob aby nasączyć jakis podkład buprenorfina z plastra przygotowanej tak jak np. Do iv?

Metoda ze ssaniem plastra wydaje sie sie u mnie naprawde nieskuteczna. 90mg żute przez 3 doby (w nocy też wrzucalem kawalki pod język z racji na mniejsze przelykanie sliny. Po tych 3ch dobach dalej mialem biegunkę, gila i bole brzucha (wiem, ze bez tego bylo by gorzej ale taka ilosc powinna mnie wrecz nacpac a nie przycmic trochę skreta. 4tego dnia znajoma zrobila mi iv z ok. 10mg bupry tych samych plastrow. Skret jak reka odjal.

Chcialbym przy pomocy takiego roztworu do podania iv nasaczyc i wysuszyc jakis podklad. Stężenie bupry w nim nie musi byc wysokie. ~10mg na 100mg proszku.

Czy jest to mozliwe? Jaki podklad? Jaka metodą pozyskać bupre z plastra? Licze na poważne posty. Na tym forum jest naprawdę masa inteligentnych ludzi
  • 6179 / 435 / 12
bupry z plastra na coś, co się nadaje do insuflacji nie przerobisz. Bunondole jak najbardziej, natomiast bupra w plastrze jest rozpuszczona w specjalnym polimerze, którego bez zaawansowanych technik chemicznych nawet nie masz co marzyć o separacji. Zresztą zostałoby Ci tam kilka mg substancji, której nie dałbyś rady zdrapać ze powierzchni odparowywania bez ogromnych strat. Tak więc Transteci najlepiej podkleić w mordzie i nie kombinować.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1179 / 124 / 0
Ja robiłem tak: wrzucałem kwadracik z 2,5mg do słoika z określoną ilością spirytusu w słoiku, słoik do kompa na kilka dni, minimum 24h, tam było ciepło i bupra jakoś się uwalniała. Później ziarenko kwasku, odparowywałem nieco spirytusu, aż roztwór robił się biały, kropelka glikolu propylenowego (etylowym się nie bawimy w ogóle, bo trujący!) albo gliceryny, 2ml wody i puk.
Plastrów nie wyrzucałem, a dodawałem kolejne do spirytusu. Metoda jest średniowydajna, bo takie niby już zużyte plasterki nadal uwalniały buprę.
Sposób @oxana, skuteczna. Wydajność, zdaje się, 40-50%.

Uważaj na buprę, bo skręt jest chujowy. Robienie zastrzyków jest bardzo ćpuńskie. %-D

EDIT
Doczytałem, że iv odpada. Uzyskanie proszku może być trudne. Może spray do nosa? Nie znam się.
  • 2948 / 246 / 0
27 lipca 2020surveilled pisze:
natomiast bupra w plastrze jest rozpuszczona w specjalnym polimerze, którego bez zaawansowanych technik chemicznych nawet nie masz co marzyć o separacji
Łyżka/chochla i spirytus ? ;) Fakt, straty mogłyby być duże (choć jak się dobrze zrobi..), do tego odparowanie/krystalizacja (?) otrzymanego produktu zapewne byłaby problematyczna. Jak będę miał plasterek i trochę czasu to spróbuję to zrobić i napiszę co z tego wyszło (lub nie wyszło ;)). Ale ogólnie surv ma rację - plasterki tylko na dziąsła/nad górną wargę albo pstryk, tylko wadą w tym drugim wypadku jest krótkie działanie w porównaniu do podania sl lub nadziąsłowego (dajcie na to jakiś skrót).
  • 82 / 10 / 0
Siemanko, 4 miesięczny ciąg na oksy iv, dawki to minimum 1000-1200 mg na dobę, już nie fazuja prawie wcale, więc raczej strzelam 1600/2000 na dobę.
Niestety dopadł mnie kryzys materiału i nieoczekiwanie zostały mi dwa liście.

Chcę przejść na biorę,jutro strzelę z 1200, w sobotę rano, zjem pozostałe 4oo oks Ana dwie, może trzy tury.

Kiedy zacząć jeść bunorfin 2? Strzelać go?
Jeśli wywoła instant skręta, zwiększyć dawke?

Mam 4 pąki 2 mg. Moje doświadczenie z tą substancją jest znikoma, zjadłem/strzeliłem 6 oo po 8 mg., Bywało i po 40 mg na dzien. To było zarrax po detoksie,Boże, jak później ciężko było się majka przebić to o mamo.

Kiedy, jak i ile wrzucić tego bunorfinu.
  • 34 / 2 / 0
Jak wywolasz skreta bpr to masz pozamiatane na 3 dni. Jak tak zrobisz to wysyc receptory bpr na maxa. Najlepszy pomysl to zaczac od 0.5mg na dziaslo przez 10-15min i bron cie panie chuju boze nie dorzucaj przez 2h. To najlepszy patent ale poczujesz hmm 20% skreta gdzie da sie funkcjonowac.
  • 52 / 6 / 0
@Plpl Mówi się, by brać buprę dopiero wtedy jak pojawią się pierwsze objawy skręta typu cieknięcie z nosa i chłód. Na pewno nie mniej niż 12h, osobiście poczekałbym z 20h od ostatniej dawki i właśnie na początek ten 1mg, po czym odczekałbym z 2h, czy jest ok i wtedy więcej. Lepiej później niż dostać giga-skręta, póki oksy działa na receptory opioidowe.
  • 86 / 3 / 0
Wie ktoś może po jakim czasie bupra wchodzi po sniffie?
  • 3 / / 0
Sniff z tabsów mało się opłaca, bo albo zauważysz niewielka różnicę, przy dużej dawce szczęścia, albo wcale. Tak wynika z moich doswiadczen przynajmniej
  • 3 / / 0
Witam! Biore Bunorfin donosowo i jest ok. Ale ostatnio nie dałem rady kupić bunorfin, był tylko Prefibin 8mg. I jakoś on do nosu nie działa. Próbował ktoś?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.