Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
Mam problem z nieśmiałością, dziwnymi wkrętkami, ciężko mi z kimś zagadać a jeszcze ciężej do kobiety.Jestem zamknięty w sobie, totalny introwertyk.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5788 / 1186 / 43
Nie potrafię cieszyć się małymi dawkami.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8103 / 907 / 0
Jestem uzależniony od benzodiazepin.Nie zapowiada się detoks.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 228 / 36 / 0
a ja nie wiem czy podjąć pracę za najniższą krajową, czy może zacząć zbierać puszki, butelki, może jakieś rzeźbienie w drewnie? czy obstawiać u buka 300pln żeby wyciągnać przy mini kursie 30 zł i mieć co żryć? Ok no dobra, z dnia na dzień nie da sie rzucić alko, ale ograniczyłam
'"syty nigdy nie zrozumie głodnego"
  • 1229 / 180 / 0
@niewiemczyistnieje może złomo-branie. Każdy ziom zbiera złom sprzedaj pralke sprzedaj łom
  • 47 / 8 / 0
Nie potrafie odmówić se ostatniego piwa przed zgonem.
Nie mam lęku wysokości.
Jestem nieśmiały.
Mam w dupie cały świat.
Uwaga! Użytkownik Arek1212 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 399 / 0
24 lipca 2020london5 pisze:
londi, nie Ty jeden tak masz %-D
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2809 / 364 / 0
24 lipca 2020spider321 pisze:
24 lipca 2020london5 pisze:
londi, nie Ty jeden tak masz %-D
Niestety mam to samo :( poza tym mam ciezko gojace sie rany od 3lat na klatce piersiowej po chemioterapi .. ktore bardzo utrudniaja zycie ..
  • 548 / 90 / 7
@UJebany to dobry, benzo wpierdala a jest wstydliwy haha.
Bez benzo to bys chyba w kanale sie chowal przed ludzmi?

@niewiemczyistnieje no z tym bukmacherem to opcja zadluzenia jak nie wyjdzie, wiec lepiej ten recycling, ale w Niemczech wiecej dostaniesz ;)
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 399 / 0
24 lipca 2020rooney pisze:
@niewiemczyistnieje może złomo-branie. Każdy ziom zbiera złom sprzedaj pralke sprzedaj łom
roni - łom to się zawsze przyda do jakiejś rozbiórki złomu %-D , szkoda go oddawać na złom :zombie:
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.