Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 159 / 20 / 0
14 lipca 2020przodownik pisze:
ja przy załączonym na zdjęciu zapasie baklofenu nie tknąłem ani tabletki od kwietnia, jeśli dobrze pamiętam oczywiście. obecnie jeśli chodzi o GABAergiki, to zbastowałem dosyć konkretnie i staram się unikać ich stosowania, gdy nie jest to absolutnie konieczne. już kiedyś przebrnąłem przez pewne nieprzyjemności spowodowane ich lekkim nadużywaniem. jestem uzależniony od opioidów i niepotrzebny mi teraz drugi nałóg. jedyne co teraz biorę jeśli chodzi o modulatory GABA, to doraźnie Neorelium (diazepam) oraz pregabalina i to się sprawdza, silniejsze benzodiazepiny oraz baklofen chwilowo wyłączyłem z jadłospisu. pregabalina to świetny środek i bardzo pomocny, ale baclo przy pierwszych razach mnie wręcz szokował, przy pregabie tego efektu"WOW" brak.

w wątku nieco cicho, sam dawno nie pisałem, więc pomyślałem, że przedstawię jak to wygląda u mnie obecnie jeśli chodzi o ten środek. poniżej fota zapasu, recepty wykupuję, kiedyś się może przydać, a jeśli nie, to można to nawet opchnąć.

pozdrawiam.
Ale ty sam siebie próbujesz oszukać/przekonać, że nie jesteś uzależniony od gabanergików. Sprawa w przypadku opiatowców sprowadza się do uzależnienia krzyżowego, które jest bardzo podstępne. Poważnie chwalisz się zaledwie kilku mies. abstynencją wrzucając jednocześnie fotki swojej baklofenowej kapliczki? %-D Serio, nie żebym się przypierdalał. Ale jesteś wręcz szablonowy. Jak wszyscy opiatowcy, po prostu poczekaj aż tolerancja wzrośnie tak, że nie będziesz wiedział co z sobą zrobić ani skąd kręcić hajs. Wtedy zacznie się podbijanie, i wtedy nałóg od benzo się "obudzi" i zaprezentuje ci swoje pazurki. Osobiście bardzo współczuję opiatowcom z tego powodu, nie dosyć że uzależnieni od opio to w dodatku od benzo. Na detoxach i w ośrodkach takich na pęczki, jak wspomniałem: "szablon". Tyle opiatowych ćpunów spotkałem w ośrodku jak jeden mąż wszyscy wjebani w benzodiazepiny. Czasami świeżaki się zdarzały, że same opiaty ale na nich też przyjdzie czas.
Uwaga! Użytkownik rangczu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3013 / 1017 / 0
@rangczu bardzo mi miło, że się tak zainteresowałeś moim przypadkiem, ale chyba ja lepiej znam siebie niż ty mnie. nie będzie mi jakiś łepek, co popala trawkę mówił czy jestem uzależniony, czy nie. nie rozumiem co jest niejasnego w przekazie - zażywam GABAergiki doraźnie. nie szufladkuj tak ludzi, każdy przypadek jest inny. ja pochwaliłem się tylko zapasem, żadna tabletka baklofenu nie była wzięta od kwietnia, ale nie będę tu nikogo zapewniał - każdy wie swoje.

i dla twojej wiadomości, to nie muszę "kołować" na nic hajsu, bo leki z apteki kosztują niewiele.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 80 / 11 / 0
Czy jeśli będe brał baklofen co drugi dzień w dawce 175 mg raz dziennie to uzależnie się fizycznie ?
  • 1070 / 136 / 0
Stosował ktoś Baklo przy bólach kręgosłupa/nóg?
  • 904 / 182 / 0
18 lipca 2020JEHOWA pisze:
Czy jeśli będe brał baklofen co drugi dzień w dawce 175 mg raz dziennie to uzależnie się fizycznie ?
Raczej tak a nawet na pewno. Bezpieczna umownie przerwa to 3 dni i nie takie dawki. Wielokrotnie było to opisywane. Ja bym uważał i gora 2xtydzień. I po co taka dawka, daj 75mg + 150mg pregi i bedzie fenibutowy haj.
  • 80 / 11 / 0
Nienawidzę pregabaliny, a fenibut na mnie nie działa. A po co taka dawka ? Bo mam po niej lepszą faze. Powyżej 7 tabsów tylko nasilają się efekty uboczne. Ogólnie to wolę alkohol niż te wynalazki, ale nie mogę pić bo mam zapalenie żołądka. Czasami tak mi się chcę do baklo piwka jakieś dojebać+ dxm że huj. Piszesz 3 dni nie wytrzymałbym muszę jeść co 2 dzień
  • 904 / 182 / 0
Tauryna pomału ale robi robote. Zaczalem tydzień po odstawce. W 1 tyg. dwa piwa nie poczułem i czułem sie po nich fatalnie tuż po wypiciu a teraz 3 tyg po odstawce 2 przy grillu i fajny kopniak.

Pregabalina solo tez nie jest moim ulubionym specyfikiem ale z baklo mix jest wspaniały. Ja lecialem na dawkach 50mg, razxdwa na 100mg nie podeszlo mi i dobrze bo zejscie byloby przykre.
  • 80 / 11 / 0
Ja również testowałem mix baklo + pregabalina i mam zupełnie inne odczucia. Pregabalina działa na mnie jak jakiś psychodelik, a ich nie cierpię.

Najlepszy mix to mała ilość dxm potem polewka GBL i jak to wejdzie to piwkujemy. Cały 2012 rok tak się bawiłem
  • 904 / 182 / 0
Ja też wypierdalam pregę z menu na dobre. Kiedyś działanie było inne lepsze a teraz chujoza. Poczekam troche i podjem baklo tu i tam.
  • 501 / 18 / 0
Biorę baclo 75 mg od 6 dni.. Na spastyczność i przepukline kręgosłupa lęźdzwiowego .
Spastyczność mięśni mam od SM . Tragedia.

Czy taka dawka uzależnia? Cały czas działa tak samo .
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.