ODPOWIEDZ
  • 12452 / 2421 / 0
Obczaj, jak te sztuki urosły przez 4 dni. Tak powinny rosnąć konopie : )
Post ma charakter wyłącznie "poglądowy" - światło, światło i jeszcze raz światło.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 513 / 109 / 7
Wygląda na to że fotorelacja powoli dobiega końca :(
Została tylko jedna ta która miała najwięcej światła
  • 513 / 109 / 7
Moim zdaniem wygląda to dobrze (tylko ta jedna mi została) :liść:
  • 12452 / 2421 / 0
Wygląda ciut lepiej, ale tempo wzrostu jest bardzo niskie. Zdziwię się, jeśli zbierzesz z tego więcej, niż 3 g.
Gdybyś to przesadził na outdoor, jeszcze mogłoby by coś z tego sensownego wyjść. Jeśli zrobisz to dobrze (dużo słońca, dobra ziemia i dużo miejsca), to zobaczysz efekty.
Obczaj, jak rozwinęły się te roślinki w 3 doby (z czego 2 były z tragiczną pogodą). Gdyby było słońce i ciepło przez cały czas, podrosłyby jeszcze bardziej.
  • 513 / 109 / 7
Pięknie rośnie
  • 967 / 242 / 0
Ile ta roślinka ma już ? Dwa tygodnie ?
  • 12452 / 2421 / 0
Jeśli dobrze kojarzę, to bliżej miesiąca. Nie wygląda to tragicznie, ale kokosów nie będzie.
Moje ok 20 dniowe mają się tak - outdoor to outdoor nawet przy słabszej pogodzie.
  • 513 / 109 / 7
21 lipca 2020Kobyszcze pisze:
Ile ta roślinka ma już ? Dwa tygodnie ?
Niecale 30 dni
  • 12452 / 2421 / 0
Post ma charakter wyłącznie "poglądowy" - nic na zasadzie "łeee moje rośliny lepsze" : )

Tak wyglądał mój zeszłoroczny Passion w wieku 30 paru dni (tuż po ataku ślimaków - nieźle go wtedy urządziły). Bardzo dużo można odczytać po tym, jak roślinka rośnie.
Jeśli jest nisko nad ziemią i rozrasta się bardziej na boki, to znak że ma potencjał na bardzo dobrego krzaka i warunki mu pasuą.
Jeśli wyższy, niż szerszy, to znak że coś jest nie tak. Albo szuka światła, albo to... jakiś landrace z Afryki, który ma pewnie zapisane w genach, by iść szybko do góry, żeby przerosnąć inne chwasty w walce o słońce.

Ta roślinka nie ma jeszcze żadnego piętra z 5 palczastymi liści, co jest trochę dziwne (może taka odmiana...). Ile ona ma wysokości i ile litrów mniej więcej ma ta donica?
  • 513 / 109 / 7
Jutro zmierzę i napisze donica nie wiem niedługo przesadzę do większej
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.