20 lipca 2020kupagowna6 pisze: Nie brakuje swirow na forum, wiec mam dla nich lepsze info.
Otoz etizolam mozna vapowac!
Nie odpowiadam za wasze wyroki czy rachunki ze szpitala![]()
Pytanie bardziej z ciekawości bo zbytnio nie jestem przekonany do takich eksperymentów.
Skutki uboczne jakie występują przy waporyzacji?
I tak na marginesie to jaka jest dawka śmiertelna lub poważnego zatrucia?
----------------------------------------
Jeśli przeczyta to ktoś z moderatorów to proponuję odpowiedzi na tego typu pytania przypiąć w pierwszym poście, z pewnością ułatwi to znajdowanie informacji i zminimalizuje powtarzajace się pytania :)
Pozdrawiam
Wapo pewnie chodzi mu o glikol i e-papierosa.
20 lipca 2020kupagowna6 pisze: @ce
chyba pomylily Ci sie substancje, co chcesz osiagnac?
To lek na fobie spoleczna.
21 lipca 2020JezusWKominiarze pisze: Powiesz coś więcej? Przez wapowanie masz na myśli spalanie czy np wrzucenie do wapa takiego jak Volcano?
Skutki uboczne jakie występują przy waporyzacji?
Efekty to natychmiastowa bomba, po czym "blackout", czyli urwany film.
Nabijam sie tylko z benzowrakow ktorzy maja takie epizody, nie polecam nikomu probowac.
Oral dziala na tyle dobrze ze wystarcza normalnym ludziom, inne formy podania sa dla cpunow.
Ciezko umrzec po benzo, ale latwo sie uzaleznic lub stracic kontrole.
Aktualnie wszedłem w posiadanie 500 mg tej substancji chcąc zastąpić czymś tą gównianą, amnezyjną i przypałogenną flualprę - i powiem tak, wszystko jest pięknie z wyjątkiem tego, że flualprazolam mam wrażenie dawał mi o wiele, wiele większą prospołeczność, a na tym mi głównie zależy.
Dodam, że eti dość mocno mnie usypia (szczególnie co ciekawe, tylko w małych dawkach (1-4 mg), w większych (5+ mg) jest spoko.
Jak dla mnie:
Działanie przeciwlękowe: 8/10
Działanie nasenne: 6/10
Działanie prospołeczne: 4/10
Albo mozesz od razu polknac jak tabletke.
Roznica bedzie taka ze pod jezyk szybciej wejdzie.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.