Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 26 / 0
20 lipca 2020serotoninowy pisze:
Zaczęło się. Skurwiale synt.opio beda zbierać żniwa.
A czy syntetyczne rózni się od zwykłego? Przecież kodeina, tramal też są syntetyczne a rzadko ktoś po nich umiera
  • 1534 / 196 / 0
naprawde mi przykro , wyobrażam sobie co musieli czuć przed śmiecią , ale tak to jest jak sie nie ćpa z rozwagą , a temu co to produkuje TO POWIESIĆ ZA JAJA I TORTUROWAĆ
  • 447 / 50 / 0
kolega co to ma juz namierzony.
maly edit, zjedli to we trojke jeden przezyl, ale chyba zwzg na tolerancje opio.
  • 4902 / 855 / 0
20 lipca 2020Landsberg2015 pisze:
20 lipca 2020serotoninowy pisze:
Zaczęło się. Skurwiale synt.opio beda zbierać żniwa.
A czy syntetyczne rózni się od zwykłego? Przecież kodeina, tramal też są syntetyczne a rzadko ktoś po nich umiera
Tylko że ten nowy syntetyk etazen jest silniejszy od morfiny okolo 80 razy. Chciałem napisać rc opio a napisałem synt. Ale ok. To prostuje.
  • 1534 / 196 / 0
w tych czasach to strach ćpać coś nowego , czym dalej w las idzie rc przemysł tym gorzej , nie polecam próbować nowych rc'ków lepiej wziąć coś sprawdzonego!
  • 3182 / 898 / 5
A ja napierdalam i sobie chwalę nowości. Oczywiście nie opio, benzo i inne sraki. Kwasy, dyso takie krzaki.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1229 / 181 / 0
@DelicSajko jeśli chodzi o benzo rc to też troche inaczej wygląda sprawa bo wiele z tych benzo rc już dawno była stosowana w medycynie a z czasem wycofana jak np.: flunitrazepam, znany chyba już w latach 70. różne benzo rc to były kiedyś leki a w niektorych krajach do dzisiaj być może są
  • 306 / 36 / 1
20 lipca 2020Bigaffe1990 pisze:
drugi wybiegl w pole i znalezli go martwego, przed tym krzyczal ze nie wie gdzie jest i nie wie co sie dzieje
po opio takie coś? a to nie jest tak że odpływasz i już się nie budzisz?
we were somewhere around Barstow
  • 4902 / 855 / 0
To trochę dziwne.
  • 429 / 64 / 0
[*] Szkoda wariatów, kondolencje dla rodziny i znajomych.
Ale odkładając emocje na bok i myśląc trochę bezdusznie to powiedzmy sobie szczerze, każdy z nas musi się liczyć że może przedawkować, on sam czy znajomy, niestety kiedy jesteś ćpunem i otaczasz się ćpunami musisz być na to przygotowany...

Mega szkoda chłopaków, chyba pierwszy raz mam szczerą nadzieję że te patalachy z wiejskiej z delegalizują to gówno jak najszybciej..
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.