Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 384 / 39 / 0
Zjadłem następne ze 20-30 listków bobu do tego jak są te kulki w tym etui to całe etui i kulki zjadłem też chyba z 5 czy 6, wcześniej dobra zielona herbatka, teraz po jedzeniu listków i strączków bobu kolejna zielona.

Poprawa nastroju i samopoczucia dosyć dobrze dostrzegalna.

Będę raportować na bierzącą, a za dwa tygodnie zdam relację, jak się ma niejedzenie bobu i niepicie zielonej herbaty a ich spożywanie.

Nie, nic mi nie jest, nie widzę przeciwwskazań ;)
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 179 / 0
Tylko nie stosuj zbyt długo, bo rozwalisz sobie gospodarkę dopaminową. Kilka dni i później przynajmniej tydzień przerwy.
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 384 / 39 / 0
No już trzeci dzień pijam zieloną herbatę po czym jem strączki i listki bobu, samopoczucie poprawione, czuję się rewelacyjnie. Jeszcze może ze dwa dni i przerwa. Znaczna poprawa nastroju, zwłaszcza po maratonie kodeinowym.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 384 / 39 / 0
Edit: czwarty dzień zielona herbata i strączki i listki bobu do tego suplementacja magne b6 forte lek co prawda wycofali, lecz w niektórych aptekach można jeszcze nabyć. Poprawa pamięci, relfeksu, samopoczucia i koncentracji. Gorąco polecam.
  • 384 / 39 / 0
Piąty dzień zielona herbatka i dużo listków oraz strączków bobu. Fizycznie nawet trochę wzmacnia. Robię sobie przerwę, ale ogólnie gorąco polecam l-dopę z zieloną herbatką z listków i strączków bobu jak również oczywiście same suple z l-dopą z neta.
  • 1174 / 224 / 23
L-Dopa 250mg. Mieszana z zieloną herbatą to nic ciekawego dla mnie. Gorzej się czułem i nieprzyjemna stymulacja. Może w mniejszych dawkach byłoby ok
  • 26 / 4 / 0
Wie ktoś w jakich okolicznościach dochodzi do złośliwego zespołu neuroleptycznego po odstawieniu L-dopy?
Zakończyłem suplementacje 2 dni temu po przejedzeniu 12 gramów 99% ekstraktu z mucuny wraz z ECGC
W dawkach jednorazowych od 300mg do 900mg l-dopy oraz 275mg-825mg ECGC.
  • 2 / / 0
drugi dzien wziecia na czczo i te same skutki - dusznosci, napady gorąca, sennosc. w nocy spalam 15h - właściwie przez noc i dzień. to jakieś efekty uboczne, ktore przejdą czy lepiej odstawic?
  • 1174 / 224 / 23
No pierwsza rzecz jaką wszyscy powtarzają w czeluściach forum to to, że się to je doraźnie jak już coś. Spróbuj mniejszą dawkę z ekstraktem z zielonej herbaty a jak nie to odstaw. Nie znam się zbytnio, ale jak ktoś naturalnie ma dużo dopaminy to takie rzeczy działają paradoksalnie na odwrót.
  • 3455 / 1120 / 0
Myślę, że o taką reakcję będzie trudno. Uzyskać dopaminowy rush kiedy reaguje się sennością, złamać efekt paradoksalny. Może masz ADHD?
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.