11 lipca 2020dgnted pisze: Kogos tez oksykodon aktywizuje? Czasami jest to silniejsze od sedacji, jest przyjemnie ale lubię mega sedację jak po kodeinie czy morfinie, łączę z prometazyną/benzo, ale nie dziala. Sa jakies środki aby wzmocnić sedacje? 75 mg prometazyny czy wiecej? Chodzi o to ze uwielbiam w lozku sie rozpływać pod muzyka i nie myslec o niczym, a po oksach gonitwa mysli, oczywiscie fajnych i duzo rzeczy da sie zrobic i zalatwic, ale lubie taki pełny chillout. Mam dostep rowniez do wszelkiej maści benzodiazepin.
Może nie tyle co aktywizuje ale pobudza ? Do działania wiem o czym mówisz tez tak miałem po oksy jesli chodzi o prometazyne to fakt wzmacnia działanie opio i benzo czy to w tabsach czy syrop to podbija ładnie, ale powiem ci że promka + xanax może ładnie uśpić w sensie jak masz problemy ze spaniem to spróbuj prometazyne i xanax ... takie pytanie jestem teraz na mst200mg warto przejść na oksy80mg ? Czy zostać przy mst ?
Majka to również duże ciepełko + większa sedacja, wjazd to coś fantastycznego;
Oksy jest bardziej nakierowane na poprawienie nastroju, daje mniej ciepła, mniej sedacji, bardziej w stronę euforii. Niektórych nawet nosi, chociaż mnie osobiście nigdy. W końcu opio to opio.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.