07 maja 2020nanawacin pisze: samolubnymi są te osoby, które nie pozwalają odejść innym, bo zakłóci to ich komfort psychiczny.
Si, jedyne co mnie blokuje przed tym to rodzice a zwłaszcza ojciec, który juz jednego syna stracił i wiem, że zabijając siebie zabije też jego, pewnie w ten sam dzień w którym by się dowiedział sam poszedł by targać stryczek i później cała rodzina rozjebana.
Niestety cpanie nie wyprało mnie z resztek człowieczeństwa żebym od tak mógł mieć na to wyjebane.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Charlie Sheen: WINNNNING!
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.