ODPOWIEDZ
  • 308 / 158 / 0
07 maja 2020nanawacin pisze:
samolubnymi są te osoby, które nie pozwalają odejść innym, bo zakłóci to ich komfort psychiczny.

Si, jedyne co mnie blokuje przed tym to rodzice a zwłaszcza ojciec, który juz jednego syna stracił i wiem, że zabijając siebie zabije też jego, pewnie w ten sam dzień w którym by się dowiedział sam poszedł by targać stryczek i później cała rodzina rozjebana.
Niestety cpanie nie wyprało mnie z resztek człowieczeństwa żebym od tak mógł mieć na to wyjebane.
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
  • 308 / 158 / 0
Co tu tak cicho, każdy się wyleczył?
  • 1544 / 198 / 0
albo zabił
  • 3693 / 610 / 1
ja to bym chetnie strzelił sobie w łeb z grubego kalibru
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 308 / 158 / 0
Zabijcie mnie, zabijcie i spalcie na chruście jak jezusa
  • 308 / 158 / 0
Szkoda że tak cicho się tutaj zrobiło.
  • 548 / 90 / 7
Najgorsze jest to ze nie wiadomo czy to dobrze, czy zle.
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
Raczej dobrze, nie okłamujmy sie, kto miał swoje zrobić to zrobił i na tym forum to raczej nie są tragiczne straty dla społeczeństwa. A reszta przynajmniej nie nakręca edgy gimbusów i niestabilnych psychicznie nastolatków postami tutaj. Win win.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 548 / 90 / 7
Jestem tu nowy, wiec skoro tak mowisz to Ci wierze.

Charlie Sheen: WINNNNING!
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 158 / 0
Mi akurat tego brakuje, czułem się bezpiecznie czytając posty innych o tym, że chcą się odjebać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.